Huidige favorieten

Favoriet op dit moment

Ik laat eigenlijk altijd aan jullie nieuwe producten zien of als het is opgegaan. Ik nam dus een filmpje op waarin ik eens laat zien wat op dit moment fijne producten zijn die ik gebruik. Laat me weten of je dit leuk vind dan kan ik over een paar maanden eens een update doen? Veel kijkplezier.

Annette

p.s. Het oogschaduwpotlood staat al online 🙂 en kun je terugvinden in de blogpost van afgelopen maandag (klik hier)

 

14 thoughts on “Huidige favorieten

    • De structuur van mijn haar is ook veranderd dus dat zou maar zo kunnen. Ik heb nu iets van slag in mijn haar als het is gewassen en dat heb ik nog nooit gehad (wie weet krijg ik ooit een prachtige bos krullen) -denk het niet haha- dus ja hormonen blijkbaar die dat kunnen veroorzaken.

      Like

  1. Pingback: Pur | Ann Ages Gracefully

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s