Nivea

Nivea Care Voedende Crème

Een paar weken terug ontving ik het persbericht over de nieuwe Nivea crème.  De meeste van ons kennen Nivea van het inmiddels iconische blauwe blikje en ik heb ook hele goede ervaringen met de shampoo & conditioner – Lees hier maar. Ook de Q10 verstevigende bodylotion vind ik heel fijn.

Nivea Care

Ik kreeg een heerlijk pot toegestuurd om te proberen en ik laat jullie vandaag weten wat ik ervan vind. Maar eerst iets meer over de inhoud van de pot.

NIVEA Care Voedende Crème is gecreëerd op basis van een innovatieve formule: de hydrodispersie van rijke, natuurlijke waxen. Wanneer deze hydraterende waxen, ofwel hydrowaxen, met de huid in contact komen, smelten deze door onze lichaamstemperatuur direct en worden onmiddellijk opgenomen in de huid zonder een vettig laagje achter te laten. NIVEA Care Voedende Crème is hierdoor 100% voedend en 0% plakkerig.

Dr. Christiane Meyer, Research & Development Beiersdorf: “Na jaren van onderzoek is het ons gelukt om in plaats van oliedruppels een perfecte combinatie van waxen en lipiden te vinden die de huid intensief verzorgen, zonder een vettig laagje achter te laten. Deze verzorgende waxen, verwerkt in een romige textuur, versterken de natuurlijke barrière van de huid. Het resultaat is een langdurende verzorging en een zacht gevoel.”

Ik kan kort zijn over de pot, heerlijk! Echt, ik haalde een klodder (met spateltje) uit de pot en deed hier en daar wat op mijn droge benen. Op het moment dat ik het had ingewreven bij mijn ene been was het product helemaal verdwenen op mijn andere been. ASJEMENOU 🙂 dat heb ik nog niet eerder meegemaakt dat een product zo snel intrekt.

Nieuwe klodder dus en huppatee het andere been ook lekker ingesmeerd. Het is inderdaad niet vet maar je voelt wel degelijk een laagje op je huid en het voelt heerlijk zacht aan. De geur zou ik als typisch Nivea willen omschrijven, subtiel en iets wat de meeste mensen wel kunnen waarderen denk ik.

Nivea Care

De substantie is steviger dan een bodylotion maar weer dunner dan bijvoorbeeld een bodybutter. Je masseert hem makkelijk in je huid en zoals gezegd hij verdwijnt als sneeuw voor de zon. Voor ons ongeduldigerds een uitkomst, haha.

De pot gaat zeker tot de bodem leeg.  Vooral in de koudere maanden is deze crème een uitkomst voor je droge huid. Nivea Care Voedende Crème is geschikt voor alle huidtypes. Vaak in de aanbieding bij de bekende drogisterij ketens dus neem dan zeker eens een pot mee en neem de proef op de som.

Annette

*Ik heb dit product ter review ontvangen*

*Dit artikel bevat een affiliate link*

20 thoughts on “Nivea

  1. Pingback: Rene Furterer | Ann Ages Gracefully

  2. Pingback: Opgemaakt #27 | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Nivea Vital | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Nivea | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  6. Pingback: Etos | Ann Ages Gracefully

  7. Pingback: Nivea | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s