Hema oogschaduwpalette

Hema oogschaduwpalette

Spice it up

Tijdens het Hema Beauty Bloggers ontbijt (klik hier voor het verslag) kreeg ik een prachtige goodiebag mee. Ik laat je vandaag de swatches zien van de lipproducten die ik mee kreeg en review ik het Spice it up oogschaduw palette.

Hema Beauty producten

Inhoud Goodiebag 🙂 heel blij mee.

Laten we beginnen met de lipproducten. Ik vond drie liquid/gloss producten in het beautytasje. Een metallic paarse –die ik al een paar keer ook op Instagram had gedragen- hij is pittig qua kleur maar in combinatie met mijn paarse Primark trui een schot in de roos. Hij blijft goed lang zitten. Ook een holografic kleurtje die je als topper zou kunnen dragen over een donkere lipstick bijvoorbeeld en een beetje koraalrode kleur.

Hema lip gloss

swatches Hema lip gloss

Ook zat er een lipkit in het tasje dit is een lippotlood en liquid lipstick die qua kleur op elkaar zijn afgestemd, mooi ook en twee lipsticks uit de nieuwe collectie, een ombre lipstick in een bruinachtige tint, prachtig! En ook een nude/perzik kleurige wetshine deze draag ik ook op de foto waar ik de ooglook laat zien.

Hema lip producten

Dan het palette – Spice it up – heeft hij als naam meegekregen en dat doet hij zeker. De pigmentatie is heeeeel erg goed. De schaduws zitten met een primer eronder als een huis en houden het de hele dag vol. Het zijn wel –door de pigmentatie- best heftige kleuren. Ik laat me er niet door afschrikken haha en gebruik het palette zeker een paar keer per week. Na een tijdje spelen moet ik zeggen dat ik hem veel gebruik om een gekleurde ‘eyeliner’ te zetten dus met een kleiner kwastje langs de hele wimperrand vooral de groene en paarse kleur vind ik heel tof. Op de foto hieronder heb ik een paar kleurtjes gecombineerd maar ook de koper kleur ‘gewoontjes’ over het hele ooglid gebruikt.

Spice it up Hema oogschaduwpalette

Het palette is verrassend veelzijdig en daardoor pak ik hem er dus geregeld bij. Je moet er even mee spelen om te zien hoe je hem het beste kunt gebruiken. Voor de jonge dames is dit geen probleem deze kleuren maar wij wat ‘oudere jongere’ moeten met de pigmentatie een beetje oppassen maar hij is ook voor deze leeftijdsgroep dus prima te gebruiken.

Hema palette (8)      Hema palette (9)     Hema palette (10)

Je betaald maar EUR 8,50 voor dit palette en dat is toch weer mooi meegenomen. Een palette waar je jaren plezier van kunt hebben. De lipsticks heeft mijn moeder meegenomen 🙂 tsja, ik heb het niet van een vreemde.

Gebruik jij wel eens make-up van de Hema?

Annette

16 thoughts on “Hema oogschaduwpalette

  1. Je hebt een mooie goodybag gekregen. Mooi pallet en mooi tiegepast. Oh de lipproduckten ga ik zeker na kijken, ik heb nog een tegoedbon van de hema. Dus kan me lekker laten gaan.👍💋

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s