Sample Saturday

BE foundation

Tijdens mijn laatste business-trip had ik een sample van de BE foundation mee. De Diamond Dew om precies te zijn. Dit merk is te koop bij de ICI Paris dus ik vermoed dat ik de sample daar had gekregen bij een aankoop want ik weet het echt niet meer 🙂 .

BE Foundation Diamond Dew

Welk merk?

Het eerste complete assortiment van professionele make-up, die hightech formules en een uitmuntend design aanbiedt tegen een betaalbare prijs. Een make-up lijn van 100% pure luxe, met professionele formules, intense kleuren en mooie veelzijdige maar betaalbare producten.

BE foundation Diamond Dew

Wat is het?

Een foundation dus, op het zakje staat Glow Foundation en ik moet zeggen hij gaf een mooie glans. Ik weet niet meer welk kleurnummer ik had. Dat heb ik niet op de foto gezet maar hij past goed bij mijn huid. Dit lees ik over de foundation:

Diamond Dew Glow Foundation voelt als een tweede huid en geeft een perfecte dekking met één lichte beweging. Deze zijdezachte vloeistof transformeert zich in een gewichtloze finish en geeft een perfecte teint die natuurlijk glanst als van binnen uit. Verkrijgbaar in zes tinten.

Diamond Dew BE foundation

Wat vond ik ervan?

Heel mooi, er zat echt heel veel product ook in het zakje. Als ik dat had geweten had ik hem voor een andere keer gebruikt want ik was nu maar 1 dag in de UK dus heb wat ik overhad weggegooid. Hij was de juiste kleur voor mijn huid en gaf een mooie glans. Deze foto is vroeg in de ochtend gemaakt dus niet de beste maar het zit er mooi op in elk geval.

ss be foundation (4)

Waar te koop en wat kost het?

Bij de ICI Paris XL dus en hij kost maar EUR 17,- en aangezien je met je kaart 10% korting krijgt en er regelmatig 25% aanbiedingen zijn – zeker waard om eens te checken. Prima betaalbare foundation dus, ik had hem graag wat langer willen testen dus wie weet ga ik toch nog eens een sample halen om hem echt een paar dagen te proberen daarvoor zat er wel genoeg in het zakje in elk geval (maar ik gebruik dan ook niet zo veel foundation per keer).

Ben jij bekend met dit make-up merk van de ICI Paris XL?

Annette

10 thoughts on “Sample Saturday

  1. BE Creative ken ik van een van mijn eerste “events” die ik had. Het ging eigenlijk over bloggen met 2 bekende beautybloggers en toen werd dat merk ook gepromoot. Gek genoeg hoorde ik daarna nooit meer iets van dat merk. Volgens mij kregen wij toen ook een nagellak mee… lang geleden dus.Momenteel ben ik mijn make-up aan het doen i.v.m een look met oogschaduw en ik moet toch eens de bezem halen door al mijn foundations, ook qua kleuren maar het wordt ook steeds lastiger met een oudere huid om rimpels niet te accentueren. Ik ben goed geslaagd voor een heerlijk parfum (heb je net gelezen) en het volgende is waar ik advies over ga vragen is een mooie foundation met een glansje erin, ik denk dat die inderdaad beter bij een 40plus huid (ik bijna 60 omg!) past.. 😉

    Geliked door 1 persoon

    • Ik heb met kerst een mooie foundation van Lancome gekocht met een beetje dewy finish, weinig van nodig en zit mooi op de huid, hij is alleen toch net een tintje te licht vind ik zelf maar daar kwam ik pas na een week of 2 achter nadat ik een beetje gespeeld had. Dus ga hem wellicht nog in 1 tint donkerder halen en dan kan ik hem mixen. Denk dat ik er nog wel een review ook over ga schrijven.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s