Cucumber

Marc Jacobs Parfum – Cucumber

In een van mijn laatste opgemaakt video’s kon je zien dat ik een parfum had opgemaakt dat ik had gekregen van mijn zoon met de kerst. Tijd dus voor een nieuw geurtje in het assortiment. Ik draag nog steeds heel graag mijn Prada parfum maar voor de afwisseling is een nieuw geurtje altijd leuk.

In Duitsland liet mijn dochter me deze geur van Marc Jacobs ruiken en dat was dat, haha. Ik spoot hem gelijk op en we verlieten de winkel. Twee winkels verder wist ik het al deze parfum moest gekocht worden en mee naar huis.

Marc Jacobs Cucumber

Marc Jacobs Cucumber biedt een vrolijke zomerse traktatie aan met de opwekkende koele geur van komkommer. Schoon en verfrissend. Cucumber heeft een heerlijke lichtheid, die kalmerend en levendig is. De geur is opwekkend, groen en fris.

Ik heb nog nooit een komkommer geroken die ruikt als deze parfum haha. Nee, even zonder dollen. Het is een hele frisse geur en daar ben ik dol op. Voor mij geen zware parfums, daar krijg ik hoofdpijn van en ben ik vaak ook snel op uitgekeken. Nee dan deze;

De geur opent met topnoten van waterige komkommer, geurig lotusbloemblad en frisse bamboe, versterkt door een bloemig hart van lelietjes-van-dalen, lindebloesem en fresia. De basis van bevroren muskus en blanke houtsoorten omhult de huid lang met een zachte geur.

Marc Jacobs Cucumber

Nu snap ik waarom ik deze geur zo lekker vind, lelietjes-van-dalen en fresia’s vind ik heerlijk en ook houd ik van houtgeuren in parfums. De fles werd gekocht en ging dus mee naar huis. Het parfum zit in een mooie strakke flacon, lichtgroen van kleur. Volgens de beschrijving weerspiegelt de flacon de uitnodigende frisheid van een zomerse tuin, dat de lucht met knapperige komkommer, gekust door de ochtend-dauw vult met zijn verfrissende geur. Toe maar.

Kom je in een parfumerie ga deze dan zeker even testen als je net als ik van frisse geurtjes houd. Ik vind het een topper en ga er heerlijk van genieten. Ik betaalde EUR 55,- voor een fles van 100ml. Het is trouwens een unisex geur dus voor zowel mannen als vrouwen.

Annette

14 thoughts on “Cucumber

  1. Pingback: Mont Blanc parfum | Ann Ages Gracefully

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s