Parodontax

Tandpasta review Parodontax

Alweer een maand of 2 geleden kreeg ik via The Insiders een groot pakket van Parodontax toegestuurd om te testen. Ik kreeg wel 20 kleine tubes (superhandig!), een grote tube, tandenborstel en een mondwater in het pakket. Ik moet zeggen als ik testpakketten krijg is het altijd ruim voldoende en kun je ook je omgeving goed kennis laten maken met het product.

Parodontax

Ik denk dat vele van jullie wel bekend zijn met het merk Parodontax. Het is de tandpasta met de wat ziltige smaak die niet iedereen weet te waarderen. Zelf vind ik het niet verkeerd en leuk om weer een nieuwe variant uit te proberen.

Parodontax Ultra Clean.

1 op de 3 mensen heeft (onbewust) last van tandvleesproblemen. Wat zij vaak niet weten is dat tandplak tandvleesproblemen kan veroorzaken. Deze nieuwe variant in de Parodontax familie richt zich specifiek op dit probleem. Het verwijdert tandplak voor schone tanden en gezond tandvlees.

Parodontax

Door het kleine ‘korreltje’ dat in de pasta zit moet ik zeggen dat ik echt een schoner gevoel ervaar. Ik merk het vooral aan de achterkant van mijn ondertanden. Daar heb ik altijd wel wat last van plak (en komt daar ook altijd een beetje tandsteen) maar met deze tandpasta voelt het echt gladder aan. Of het ook werkt kan ik pas bij een volgend tandarts bezoek constateren maar het gevoel zit goed.

Parodontax

Met het mondwater haal je natuurlijk nog beter tandplak weg. Deze is zonder alcohol. Wel zo fijn. Krijg je ook een wat minder ‘droog mond’ gevoel want alcohol droogt uit. Ik ben geen groot verbruiker van mondwater maar mijn zoon gebruikt het regelmatig.

De kleine tubetjes tandpasta vonden gretig aftrek. Ik werk natuurlijk in een Internationaal bedrijf waar behoorlijk veel gereisd wordt en dan zijn dit soort tubetjes heel handig. Zelf neem ik ook altijd een klein tubetje mee omdat ik vaak alleen met handbagage reis als ik maar een dag of 3 weg ben. De hele afdeling kreeg dus een tubetje en ook mijn ouders heb ik wat tubetjes gegeven. 3 heb ik er zelf gehouden voor toekomstige tripjes 🙂 .

Parodontax

 

Dan de smaak. Men zegt over smaak valt niet te twisten ach, dat denk ik wel. Het is een paar dagen wennen want deze pasta smaakt wat ‘zoutig’ maar is verder lekker fris, ik ervaar geen vervelende nasmaak maar soms in mijn mondhoekjes blijft het wel wat zoutig. Heb jij tandvleesproblemen dan kan ik je Parodontax van harte aanbevelen.

Annette

15 thoughts on “Parodontax

  1. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s