Nivea

Nivea Care Sensitive

Al eerder hebben jullie een review kunnen lezen op mijn blog over de Nivea Care Crème. Ik heb er inmiddels denk ik zo’n 3 potten van weggesmeerd dus je kunt wel zeggen dat het product mij zeer goed bevalt. Lees hier mijn review van de ‘originele’ variant.

Nivea Care Sensitive

Nu is daar dus de Sensitive variant. Speciaal voor de gevoelige huid. Zelf heb ik (gelukkig) geen gevoelige huid maar toch wilde ik hem wel graag proberen. Het PR bureau was zo vriendelijk mij een pot toe sturen dus kon ik hem mooi voor jullie uitproberen.

In de mooie doos die ik kreeg zat ook nog een klein potje van de normale Care Crème dus die is handig voor op reis of in de sporttas.

Nivea Care Sensitive

Over de crème:

Verzorg jezelf van top tot teen met NIVEA Care Sensitive Crème. De revolutionaire formule met verzorgende Hydrowax voedt je huid intensief en plakt niet. NIVEA Care Sensitive Crème is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en bevat uitsluitend speciaal geselecteerde ingrediënten die een zachte verzorging geven. De lichte formule verrijkt met Hydrowax en Aloë Vera kalmeert en voedt de huid gedurende meer dan 24u zonder vet aan te voelen. De zachte geur is zeer geschikt voor de gevoelige huid.

100% voedend, 0% plakkerig

Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, met kalmerende Aloë Vera

Voor gezicht & lichaam

Huidvriendelijkheid dermatalogisch goedgekeurd

Nivea Care sensitive

De geur is subtieler dan de originele pot en ook heb ik het idee dat de textuur wat dunner is. Maar lekker hoor, dikke duim omhoog weer. De crème trekt zo lekker snel in en je huid voelt goed gevoed aan, ook de volgende dag nog. Ik vind het een zalige pot om na het douchen je lijf lekker mee in te smeren. Net als de originele variant zal ik dit niet snel voor mijn gezicht gebruiken. Daar heb ik al genoeg lekkere potjes, tubetjes en flaconnetjes voor 🙂

Nivea Care Sensitive

Maar als bodylotion is dit een zalig item. Nivea is makkelijk verkrijgbaar en de pot kost ongeveer EUR 6,50 prima betaalbaar dus ook. Let ook zeker op aanbiedingen want vaak kun je ook wel dit soort producten in een 1+1 gratis aanbieding krijgen. Absoluut de moeite waard.

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

 

13 thoughts on “Nivea

  1. Pfoeh het is tijden geleden dat ik iets van Nivea gebruikt heb, het laatste wat ik me kan herinneren is een oogmake-up remover, jaaaaaaren geleden. Qua lichaamsverzorging lijkt dit me wel wat, maar qua gezichtsverzorging ben ik toch veel te verwend;-)

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s