Opgemaakt #34

Augustus 2017

Ondanks dat ik 12 dagen met vakantie was zat er nog genoeg in de opgemaakt doos om aan jullie te laten zien. Onder de foto’s vind je de links naar de volledige reviews als ik ze op mijn blog heb staan. Veel plezier met kijken.

Annette

Polaar, Figs & Rouge, Caudalie

Van het mooie merk Caudalie ginger er twee producten op de Hydratant 3 in 1 en de Resveratol Lift (klik hier). De oogverzorging van Polaar vond ik echt zalig en deze kwam uit mijn allereerste LookFantastic box. De Figs & Rouge kwam uit de Styletone box van april (klik hier).

Rituals; Oxyfresh; Dr. Pierre Ricaud; Korres

De douchefoam van Rituals was een kadootje van een vriendin, heerlijk, de bodycreme heb ik nog staan. De Korres bodymilk kwam uit de LookFantastic box van augustus (klik hier). De Oxyfresh tandpasta heb ik gereviewd (klik hier) als ook de Oogmake-up remover van Dr. Pierre Ricaud (klik hier).

Pixi Double Cleanse; Secret; Dr. Pierre Ricaud Hydra booster; Niacimide; The Ordinary

Hier liggen echt de favorieten van de maand bij elkaar. De Niacimide is top voor het vernauwen van de poriën (lees hier). Secret is mijn favoriete deo, voor de echte zweters onder ons (klik hier), de booster van Dr. Pierre Ricaud (Klik hier)  was zalig en ook de Pixi Double Cleanse (review) wil ik weer opnieuw kopen. Allemaal aanraders op deze foto.

Nivea verzachtende tonic; L'Oreal Volume Million lashes; AOF; James Read

Er ging een flesje Nivea tonic leeg en twee mascara’s Ace of Face no.3 en de Volume Million lashes van L’oreal (klik hier). De misser van de maand is James Read met een kapotte spraykop 😦 .

13 thoughts on “Opgemaakt #34

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s