Sample Saturday

Paula’s Choice – Resist Anti-Aging Serum

In mijn unboxing van laatst (klik hier) kon je zien dat ik een mini (5 ml) had besteld van het Anti-age serum van Paula’s choice. Uitermate geschikt om in de Sample Saturday mijn mening te geven over dit product. Dus, hier gaan we.

Paula's choice Resist Concentrate serum

 • Wat voor product is het?

Het is een Antioxidantserum en gaat tekenen van huidveroudering veroorzaakt door de zon tegen. Het bevat vitamine C, E en Q10

 • Welk merk betreft het?

Paula’s choice

 • Wat is de eerste indruk:

De allereerste indruk was niet zo goed, siliconen waren de boosdoener. Het is het tweede ingrediënt op de lijst en dat voel je direct. Ben je hier net als ik geen liefhebber van dan zul je even moeten wennen. Ik heb het product in de avond gebruikt omdat het me voor overdag dus ‘te gladjes’ is. Ik vond het in het begin niets maar ik moet zeggen het product heeft langzamerhand toch mijn hart verovert. Met deze 5ml kun je een goede 2 a 3 weken doen dus je krijgt echt wel een goede indruk. Je krijgt een mooie glow na het aanbrengen en omdat ik het s’avonds gebruik vind ik het siliconen gevoel geen probleem. Ik krijg geen pukkels of iets van de siliconen en mijn huid neemt het product goed op.

Paula's choice Resist super antioxidant concentrate serum

 • Kopen of niet kopen?

Als je een probleem hebt met siliconen zou ik zeggen nee, vind je dat geen probleem dan is het een heerlijk serum. De glow is prachtig maar ik weet dus niet goed of dat door de siliconen komt of door de ingrediënten. Voor een kleine verpakking zoals deze betaal je EUR 6,80 voor een fullsize EUR 33,10. Je kunt ook een 1ml sample bestellen maar ik zou dat afraden, daar kun je niet zoveel mee lijkt me. Dus als je het wilt proberen bestel dan de 5ml zou ik zeggen.

Heb jij een favoriet product van Paula’s Choice?

Annette

10 thoughts on “Sample Saturday

 1. Nog nooit gehoord van dit merk! Ondanks de siliconen dan toch een fijn serum… geen idee of ik problemen heb met siliconen… nog nooit iets van gemerkt. Zou ook niet weten in welke van mijn producten dat zit! Ik kijk zo niet naar het ingrediëntenlijstje… moet ik mss toch maar eens doen af en toe 😀

  Geliked door 1 persoon

  • Ik let ook weinig op de ingredienten omdat ik geen probleemhuid heb, ik check vaak alleen of er geen kamille in zit (daar krijg ik bultjes van) maar verder vind ik het vaak prima. Wel balen als er dan bijvoorbeeld veel uitdrogende alcohol in blijkt te zitten (alcohol Denat).

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s