N-beauty

Nikkie Mascara (N-beauty)

Onlangs heeft het modemerk Nikkie (van Nikkie Plessen) ook een beauty lijn gelanceerd. Ik was er wel benieuwd naar en bestelde de mascara. Ik wilde ook graag de primer maar die is al weken uitverkocht. Ik kocht de mascara samen met een nieuwe blouse van het merk maar die laat ik nog aan jullie zien.

Kleding

Ik ben wel fan van het merk, eigenlijk al jaren al vind ik het wel allemaal wat aan de dure kant. Soms koop ik een item tegen de volle prijs maar ik wacht ook regelmatig tot het met 30% korting wordt aangeboden 😊. Het blijft tenslotte fashion en soms is mijn maat er dan niet meer, jammer dan. De kwaliteit van de kleding vind ik erg goed ook na veelvuldig wassen blijft het allemaal mooi en in vorm dus ik snap de prijs wel in die zin.

Mascara

Maar goed, de mascara dus. Hij is er ook in een waterproof variant maar daar ben ik persoonlijk niet van. Je moet dan vaak te hard poetsen om het weer eraf te krijgen en dat gaat ten koste van je wimpers. De mascara is goed zwart, komt in een eenvoudig maar stevige huls en heeft geen sterke geur (sommige mascara hebben wel een typisch chemisch geurtje vind ik ).

Aanbrengen

Hij brengt makkelijk aan heeft een ‘borsteltje’ van haren en dus niet van siliconen. Zelf draag ik altijd twee laagjes mascara en dat doe ik op de foto dus ook. Links is helemaal zonder, midden met 1 laagje en rechts met 2.

Conclusie

Dik in orde vind ik hem. Hij is niet zo spectaculair als ik had gehoopt maar wel echt goed zwart en geeft een goede lengte en volume dat heb ik bij andere (dure) mascara’s wel eens anders gezien. Je koopt deze mascara voor 22,50 euro en dat is een prima prijs. Als ik hem vergelijk met mijn budget toppers van Essence (de Lash princess) of die van Catrice (eyeconista) vind ik hem net iets beter. Dat is met name omdat mijn wimpers niet heel ‘hard’ worden en dat is met de budget mascara’s wel zo.

Ik ben er heel blij mee en hoop de primer dus ook nog een keer te kunnen scoren.

Annette

6 thoughts on “N-beauty

  1. Mooie mascara en ik dacht dat je bij de 1e foto ook al een laagje droeg. Jij hebt dus al mooie wimpers van jezelf. De kleding ken ik niet ik weet dat er in Lelystad een outletwinkel is maar daar ben ik nog nooit binnen geweest dacht altijd dat het iets was voor zeer jonge dames.

    Geliked door 1 persoon

  2. Prima mascara inderdaad en wat je zegt, sommige mascara’s maken je wimpers keihard. Ben nu wel nieuwsgierig wat voor primer het is, als hij steeds uitverkocht is is ie misschien wel heel goed?

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s