Opgemaakt

Empties april 2019

Er ging net als iedere maand weer een flink aantal producten op. Ik voorzie ze van een korte review en mijn mening of ik ze opnieuw zou kopen. Vergeet je niet te abonneren zodat je geen filmpjes meer mist.

Onder het filmpje vind je de eventuele links naar volledige blogposts.

Annette

Dr. Pierre Ricaud micellar water -> klik hier

Marvis tandpasta -> klik hier

9 thoughts on “Opgemaakt

  1. Fijn dat de caffeine solution van The Ordinary bevalt, daar heb ik lang over getwijfeld of dat wat was.
    En die crème met die penetrante geur.. Als ik een crème niet meer lekker vind (de geur of mijn huid is te verzadigd) dan smeer ik het vaak op mijn benen.;) (dan ruik je het minder en mijn benen slurpen crèmes lijkt wel)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s