New Pharma

NewPharma pakket

Van de online drogisterij NewPharma kreeg ik een prachtig pakket toegestuurd. Ik laat je in het artikel van vandaag zien welke fijne producten ik mocht ontvangen. Het is heel fijn dat je tegenwoordig je drogisterij artikelen ook online kunt krijgen. Als je net als ik de hele week werkt is het zo fijn dat als je zonder een bepaald product zit je dit s’avonds kunt bestellen en dan de volgende dag al in huis hebt.

Talika Photo-Hydra night

Ik begin met dit prachtige blauwe flesje van het merk Talika. Ik had nog niet van dit merk gehoord maar ik zie op het flesje dat ze als sinds 1948 bestaan 🙂 . Het is een serum voor in de avond en heeft de naam Photo-Hydra Night meegekregen.

Over het serum:

 • Een optimaal vochtgehalte in elke cel
 • Neutraliseert de hele nacht de overdag gevormde vrije radicalen
 • Draagt bij tot het herstel van het DNA van de huid.
 • Herstelt het door uv-stralen beschadigde DNA om zo aanmaak van collageen en elastine te stimuleren
 • Geeft de intracellulaire hydratatie een boost
 • Optimaliseert de extracellulaire hydratatie
 • Regenereert en voedt
 • Voor droge en gevoelige huid

Ik houd zelf heel erg van serum en gebruik ze dan ook altijd. Zowel overdag als in de avond gaat er bij mij een serum onder de verzorging. Mooi flesje dat door de luchtdichte verpakking de goede ingrediënten goed vast kan houden. Hij ruikt ook fijn, niet te overheersend. Lekker product. Ga ik zeker helemaal opmaken.

Darphin Predermine

Dan een potje van het merk Darphin. Deze Crème herstructureert de huidweefsels en geeft volume aan het collageen netwerk waardoor de fijne lijntjes en rimpels worden opgevuld. Je huid wordt steviger en meer elastisch. Kijk, dat klinkt al heel goed nietwaar? Deze crème kun je zowel overdag als s’avonds gebruiken. Handig als je liever niet verschillende producten wilt gebruiken of gewoon voor het gemak. 1 pot voor 24 uur.

Vichy, La Roche-Posay micellaire water

Ook tref ik een klein flesje micellair water van La Roche-Posay aan. Die kan ik mooi meenemen als ik op reis ben voor mijn werk of op vakantie ga. Van dit artikel komt nog een volledig artikel want ik mocht dit product ook in Full Size ontvangen van La Roche-Posay zelf dus deze gaat zeker uitgebreid in de test.

Van Vichy nog een heerlijke tube douche-gel. Deze heeft echt een hele fijne geur. Vichy vind ik ook echt een onderschat merk. Op zich jammer dat het alleen bij drogisterijen verkocht wordt want dit merk heeft fijne producten.

Caudalie

Tot slot dan een prachtig setje met producten van het Franse Caudali. Een leuk toilettasje (altijd handig) met een heerlijke geurkaars echt toen ik het pakket openmaakte kwam deze geur me al tegemoet en jullie weten het ik houd van geurkaarsen. Deze is inmiddels op en heb je in mijn opgemaakt video (klik hier) voorbij zien komen. Een grote tube handcreme. Daar houd ik dan weer niet zo van dus deze gaat naar mijn collega is zij ook weer heel blij J. Ik houd niet zo van het vettige gevoel op mijn handen en smeer ze dan ook zelden in. Dat is de enige beauty-routine die er bij mij niet in wil.

De nachtcrème strijkt glad en regenereert de huid. Hij zou je teint laten stralen en zit vol met zaken als  hyaluronzuur, ceramiden en Resveratrol 500. De crème is geschikt voor alle huidtypen. Wat een fijne producten. Mocht je nog ergens een aparte review van willen zien dan hoor ik het graag in de comments. Maar fijn dus dat je voor goede huidverzorging maar ook voor je alledaagse productjes als pleisters of een ibuprofen niet de deur uit hoeft. 1 klik en je kunt het bestellen. Gemak dient de mens.

Annette

*Ik ontving geze producten ter review*

16 thoughts on “New Pharma

 1. Pingback: Opgemaakt #32 | Ann Ages Gracefully

 2. Pingback: Opgemaakt #34 | Ann Ages Gracefully

 3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s