Plog

Plog 25

Welkom bij weer een nieuw weekoverzichtje. De afgelopen week stond met name in het teken van de afronding van de verbouwing op het werk. Afgelopen weekend is er nog hard gewerkt dus volgende week meer foto’s van het eindresultaat.

Plog 25 (3)

Wekenlang lagen we mooi op schema met de verbouwing maar maandag hoorde we dan toch dat ons meubilair voor de kantine verhinderd is en dus niet op tijd zou komen. Balen natuurlijk maar wat doe je eraan. We krijgen nu een tijdelijke set om neer te zetten totdat half januari de definitieve meubels komen.

Plog 25 (10)

Het was een komen en gaan van werklui en schoonmakers deze week. Er was een enorme schoonmaakploeg van wel 6 man om ons heen aan het schoonmaken en die gingen niet even met een lapje overal langs maar zelfs met een hoogwerker werden alle buizen schoongemaakt. Helaas gingen ze ook de haspel van de brandslang ‘poetsen’ en raakten het alarm dus stonden we qua ontruiming weer met het hele pand buiten haha, deze keer waren wij de ‘boosdoener’ dus, oeps.

Plog 25 (11)

Donderdag en vrijdag werden alle nieuwe bureau’s gebracht en in elkaar gezet. Ik kon onze kantoorbenodigdheden netjes opruimen (we hebben nog niet zo veel maar was wel blij dat het nu opgeruimd is).  Dit weekend is IT aan het werk om alle monitoren en docking stations aan te sluiten en wordt de winkel afgemaakt.

Plog 25 (6)

Vrijdagavond gingen we gezellig met zijn allen ons kerstfeest vieren. Ik had een rondvaart boot geregeld met een BBQ buffet en het was supergezellig. Helaas na de eerste hamburger viel de stroom uit en hadden we dus niets meer te eten. De salades en het stokbrood gingen dus schoon op hahaha maar een teleurstelling was het wel en moet ik dus deze week met de organisator in conclaaf over geld terug want tja, nu hadden we na afloop allemaal nog honger natuurlijk.

Plog 25 kerstfeest

De bootrit was wel erg mooi, lekker naar binnen gluren bij de mooie grachtenpanden en echt hele mooie plafondschilderingen zien en je vergapen aan alle mooie lichtjes. Ja echt geslaagd (op het eten na).

Plog 25 kleding

Zaterdag ging ik langs bij Hans Anders. Ik zit al een tijd echt tegen een bril aan te hikken. Heb natuurlijk al een monitorbril en een leesbril maar dat geklooi met die leesbrillen moet maar eens afgelopen zijn. Deze ‘oude doos’ heeft zich dus een heuse multifocale bril laten aanmeten. Als de brillen klaar zijn (ja ik nam er gelijk 2) laat ik ze uiteraard aan je zien.

Plog 25 (20)

Zondag was alles wit toen ik wakker werd, ik deed het nodige in het huishouden maar haalde wel even lekker wat gebakken vis voor mij en Isabelle.

Plog 25 (5)

Nog een weekje werken en dan heerlijk een week vrij. Heb er echt zin in, merk dat ik toch wel moe ben van alles wat er de afgelopen twee maanden allemaal is gebeurd. Dus ik kijk er echt naar uit om even heerlijk een weekje thuis te zijn.

Hoe was jouw week?

Annette

14 thoughts on “Plog

 1. Heerlijk zoveel werklui om je heen ……..pfffffff, maar gaat vast mooi en schoon worden. Straks in het nieuwe jaar bekijk je alles goed met je nieuwe brilletjes. Leuk hoor een rondvaart in Amsterdam en vooral de kerstverlichting overal. Jammer dat het etentje in water is gevallen. Succes de komende week en dan lekker vrij en uitrusten.

  Geliked door 1 persoon

 2. Oeps…Dat is lullig dat je de stroom uitviel! He uitzicht van jullie kantoor is overigens prachtig, wat een groot raam overigens! Ik word ook gek van het wisselen qua bril… Ik heb ook een multifocale bril maar ik kan er maar niet aan wennen, dus zet ik hem alleen op voor veraf. Multifocale lenzen vind ik een uitkomst maar die draag ik alleen voor de uitjes.
  Leuk overzicht weer!

  Geliked door 1 persoon

  • Ik ben heel benieuwd ook hoe dat gaat straks een bril voor de hele dag. Voor veraf heb ik dus eigenlijk niets nodig maar voor dichtbij en lezen dus wel. We gaan het zien maar ik hoop wel dat ik eraan zal wennen want best duur een bril pfff.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s