Dr. Pierre Ricaud

Zonbescherming en aftercare

Ik ben met het pakket dat ik mocht ontvangen klaar voor mijn vakantie in Griekenland 🙂 . Dus wat mij betreft mag de vakantie beginnen. Ik moet echter nog een paar weekjes geduld hebben. Ik laat je wel alvast zien wat ik in de koffer meeneem.

Ricaud zon en aftercare producten

6 producten kreeg ik toegezonden. 3 voor de zon of ter voorbereiding op de zon en 3 voor erna. Voordat je de zon ingaat kun je je huid nu al goed voorbereiden met deze Avant Soleil. De Cell Booster bereid de huid voor op en beschermt de cellen terwijl de Promelanine de bruining activeert. Deze booster kun je al een week voor de vakantie begint beginnen te smeren. Je brengt hem aan onder je dagcrème. Ik ga deze uitproberen en je zult dan op een later moment de resultaten van me horen. Let op! Dit product heeft geen SPF is echt bedoelt voor onder je crème of onder je SPF als je de zon in gaat.

Vervolgens 2 ‘normale’ zonbeschermers een met factor 50 en een met factor 20. Mijn schoondochter gaat ook mee op vakantie en die is een stuk lichter dan mijn kinderen en ik. Kan zij mooi de factor 50 opsmeren. Wij hebben een wat getinte huid en kunnen het prima redden met de factor 20. Ik smeer echt een lading flessen leeg op vakantie dus deze gaan mee plus nog een stuk of 4 a 5 andere flessen (echt waar, 1 fles per 2 dagen is geen uitzondering 🙂 ).

Hydra-Rides masker Dr. Pierre Ricaud

Na zo’n heerlijke dag in de zon gaat er niets boven een verkoelend masker. Deze werkt als een hydraterend bad: in 10 minuten is de huid gladgestreken en langdurig gehydrateerd. Een ultrafris gel-crème effect.  Yup, in de koffer ermee, zalig en hij ruikt licht bloemig.

Hydra-Rides booster Dr. Pierre Ricaud

Dan lekker douchen en insmeren met een goede aftersun. Ik kreeg daarvoor een heerlijke booster, lijkt zo te zien op de Vichy Mineral 89 (lees de review) dus deze kan ik mooi vergelijken zou een mooi alternatief zijn voor die van Vichy. Ik heb hem al een paar keer geprobeerd en hij ruikt en voelt zalig. De rest maak ik op op vakantie. Deze booster volg je dan op met de aftersun gezichtscrème met anti-rimpel concentraat. Hij zou mijn huid hydrateren, intensief herstellen en mijn bruine kleurtje stralender.

Intelligence Soleil aftersun Dr. Pierre Ricaud

Ik ben altijd zeer te spreken over de producten van Dr. Pierre Ricaud, zoals ik schreef neem ik deze lijn mee op vakantie want dat zijn de juiste omstandigheden om deze producten eens goed te testen. Ik verwacht geen problemen en kijk ernaar uit om lekker te gaan smeren. Na mijn vakantie laat ik dan aan je weten hoe de producten me zijn bevallen (in de opgemaakt of een apart filmpje/artikel).

Ga jij op zonvakantie en zo ja, hoeveel flessen zonnebrand gaan er bij jou doorheen? 🙂

Annette

*Ik ontvinge deze producten ter review*

16 thoughts on “Dr. Pierre Ricaud

 1. Heb dit merk nog nooit geprobeerd maar lees veel goeds erover, ga eens op de site kijken. Ben net weer een week terug van Italië en er zijn heel wat flessen zonnebrand erdoor gegaan😂, Dus nu nog maar hopen op mooie zomer in Nederland, fijne dag verder

  Geliked door 1 persoon

 2. Avant Soleil klinkt bijzonder, ik heb eerlijk gezegd nog nooit van een pre-zonneproduct gehoord. Ik ben helemaal “om”wat Dr. Pierre Ricaud betreft. Wat hebben zij een fijne producten! (en nee, weer geen vakantie in het vooruitzicht, thuis smeer ik mij nauwelijks in)

  Geliked door 1 persoon

  • Ik heb 2 of 3 jaar terug die pre-zon pillen van Pascaud Mogen testen maar die deden helemaal niets. Deze heb ik nu een paar keer gebruikt als ik in de tuin ging zitten maar ik wil hem echt even goed testen straks in Griekenland dus ik ga echt een week voor vertrek beginnen en hoop poepie-bruin terug te komen. Helemaal omdat mijn gezicht nooit zo goed kleurt (komt ook het minst in de zon, zit altijd met pet en zonnebril op hhaha)

   Like

 3. Ik ben ook zeer tevreden! Mijn moeder heeft nu de factor 50 in gebruik. Ze is ook zeer blij met deze crème, ook omdat de tube niet te zwaar in haar tas is. Ik smeer de 20 nu het niet te zonnig is.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik heb nu jouw review en die van Sonja gelezen en ik kan niet wachten om ze te testen.
  Op een 8 daagse vakantie gaat er nog geen fles doorheen, wat eigenlijk te weinig is…
  Mijn gezicht smeer ik altijd in met SPF50.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik voel me vereerd met je comment hahaha blij dat je het aangekondigd had op twitter anders was ik van mijn stoel gevallen 🙂 nee zonder dollen. Wow 1 fles nee hoor op vakantie gaat er om de dag wel een fles doorheen. Doe ik dan wel samen met mijn dochter maar wij smeren rustig 5 flessen weg op vakantie

   Like

   • Ja, je moet je zwaar vereerd voelen. Hahaha.
    Ik ben tegenwoordig gek op P20! Een keer smeren is zelfs voor mijn albino huid genoeg. Misschien scheelt het ook dat ik liever in de schaduw lig en daarom minder smeer 😉

    Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Opgemaakt #34 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s