Unboxing

Styletonebox april 2017

Voor de een na laatste keer de Styletonebox unboxing. Hierna krijg ik nog 1 box en dan is mijn abonnement afgelopen. Ik heb besloten om een andere box te kiezen en daarvan kon je vorige week de unboxing zien (klik hier).

Styletonebox april 2017

Maar eerst nog even lekker de box van april. Ik werd blij bij het openen van het doosje want ik zag direct wat mooie doosjes en lekker roze verpakkingen. Als eerste was daar van het merk Note een BB lip corrector met een waarde van EUR 18,-.

Note BB lip corrector

De lip corrector heeft een licht roze kleur en stimuleert de aanmaak van collageen waardoor je lippen wat voller lijken. Verder lekker ook sheaboter en vitamine E onder de ingrediënten dus helemaal prima dit glossje. De houdbaarheid is niet lang maar welke gloss heeft dat wel? Hij plakt niet dus wat mij betreft goedgekeurd.

Van het mooie 29 cosmetics een finishing poeder met een waarde van maar liefst EUR 45,-. De kleur is wel wat licht voor mij maar ik vermoed dat hij in de winter wel goed zal passen. Ook in deze poeder weer genoeg fijne ingrediënten in de vorm van onder meer rozenolie.

Figs & Rouge komen we regelmatig tegen en dit is een nieuw product in hun assortiment. Het is een Night detox serum en kost EUR 38,50. Een serum is altijd goed natuurlijk, ik zou niet meer zonder willen. Het serum zou de tekenen van vermoeidheid tegen gaan, detoxed en voorziet de huid van zuurstof tijdens de nacht. Het serum is geschikt voor alle huidtypen.

SBB Beauty stuurt een mini borstimplant 🙂 oh nee, een silliconen make-up sponsje. Neeee dit vind ik niets, voelt heel vies aan en ik heb er al diverse reviews over gezien. Schijnt best goed te werken en je gebruikt (lees verspilt) minder foundation maar het  is niets voor mij. Het sponsje kost EUR 8,95 en ik kan er vast iemand blij mee maken.

SBB silicone blender

Het laatste artikel is een mooi tubetje van Trifle cosmetics en is een vloeibare highlighter. De waarde is EUR 23,95. De kleur is rozig en ik vind hem erg mooi. Ga ik zeker mee spelen de komende tijd. Een klein beetje (speldenknopje) aanbrengen op je jukbeen en met je ringvinger indeppen en mooi blenden. Leuk product.

Dat was hem weer, leuke box met een prima inhoud. Op het siliconen gevalletje na (voor mij dan) allemaal fijne items die goed zijn toe te passen. Wat vind jij van de inhoud?

Annette

13 thoughts on “Unboxing

  1. Pingback: Opgemaakt #34 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s