The Ordinary

The Ordinary – Update

Inmiddels staan er een aantal reviews op mijn blog van het fijne merk The Ordinary. Een zeer betaalbaar merk met fijne huidverzorgings oplossingen. Heb jij een probleemhuid of wil je niet al te veel geld uitgeven  en toch werkzame producten? kijk dan zeker even het filmpje.

Geschreven reviews over bijvoorbeeld de Vitamine C (klik hier) en ook over de Niacimide (klik hier) kun je al terug lezen. Het leek me goed om jullie eens te vertellen na een goed aantal maanden gebruik welke producten ik nog steeds gebruik, welke niet meer en welke ik nieuw heb toegevoegd.

Veel kijkplezier.

Annette

11 thoughts on “The Ordinary

  1. Gebruik zelf ook verschillende producten van The ordinary waaronder ook de tonic en vind hem super. Had dezelfde vitamine c als jou vond deze ook te korrelig en bijna niet intrekken, na lezen van je review ga ik deze bestellen 😁

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s