Revolution

Revolution

Vitamine C serum 12,5%

Onlangs kon je dit product voorbij zien komen in mijn opgemaakt video (klik hier). Een budgettopper wat mij betreft. Dus heb je een wat kleinere beurs of wil je gewoon niet veel geld uitgeven aan je huidverzorging dan is dit zeker een aanrader.

Assortiment

Ik ben al jaren fan van Revolution maar dan met name de oogschaduwpalettes. Ik heb van de meeste van mijn oogschaduw wel afscheid genomen maar de palettes van Revolution zitten nog steeds in mijn regime en zullen dat waarschijnlijk ook blijven. Zeer goed betaalbaar, goede pigmentatie en met een primer op de oogleden blijft het ook nog eens heel goed zitten. Ik ben fan.

Uitbreiding

De laatste tijd timmert dit merk dus ook meer en meer aan de weg op het gebied van huidverzorging. Ik besloot 3 producten te kopen, dit vitamine C serum en ik heb ook een retinol van dit merk nu in gebruik (daar ga ik zeker ook nog over schrijven) en de niacimide is ook geweldig overigens. Ik schreef al eens eerder over niacimide (lees hier).

Over het product;

Zorg voor een stralende teint met het Revolution Skincare Vitamin C Serum. Het serum heeft een zachte en luchtige textuur en glijdt moeiteloos over uw basis. Het wordt snel geabsorbeerd, zodat er geen plakkerig, zwaar residu achterblijft. Vitamine C, rijk aan antioxidanten, zorgt voor een krachtige sluier van bescherming over uw teint, waardoor deze wordt beschermd tegen de gevolgen van externe agressors.

Perfect voor mensen die snel last hebben van een doffe, vale huid, want het verhelderende serum stimuleert de helderheid en een gloed die van binnenuit oplicht. Bovendien helpt het u om een zijdezachte, dauwfrisse textuur te krijgen. Het supersterke serum is ook verkrijgbaar in een vorm met 3% vitamine C, voor mensen met een gevoeligere huid.

Gebruik

Ik heb dit serum overdag gebruikt en moet zeggen vind het meer een crème dan een serum. Hij is wat dikker dan ik gewend ben van een serum maar verzorgt erg goed en ik heb dus geen aparte (dag) crème nodig onder mijn make-up. Hij trekt lekker in en zit dan prima en voelt goed aan.

Prijs en verkrijgbaarheid

Voor nog geen 10 euro koop je dit product met een inhoud van 30ml. Koopje dus voor zo’n prima product maar let op, want voor 14,95 kun je de supersize kopen en heb je maar liefst 60ml. Het merk is ook nog eens diervriendelijk en vegan. Ik kocht het bij de Boozyshop maar er zijn genoeg aanbieders te vinden, ook bijvoorbeeld op Douglas.nl, Zalando en voor de supersize kun je bij Lookfantastic terecht.

Gebruik jij een vitamine C serum of crème?

Annette

7 thoughts on “Revolution

 1. Klinkt als een fijn product, ik heb de dark spot corrector aangeschaft van Revolution. Wel eens een Vitamine C. serum gebruikt van Balea (beviel goed) maar ben daar niet consequent in. Fijne dag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik ga deze ook kopen, bedankt voor de tip! Ik heb nog dat poeder liggen van The Ordinary en die heb ik wel eens in een crème gedaan maar je blijft die korreltjes voelen.
  En doseren is lastig… Ook de retinol klinkt goed, zeker voor die prijs!

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Balea Vitamine C serum | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Retinol | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Garnier Skin Naturals | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s