Opgemaakt

Empties Augustus 2019

Ik ga bijna vertrekken naar het heerlijke Griekenland. Ik heb er zo enorm veel zin in maar eerst even opruimen natuurlijk. Hierbij dus alle empties weer van de maand Augustus. Van sommige producten zullen nog reviews verschijnen maar omdat ik het even wat rustiger aan heb gedaan een maandje zijn ze nog niet online verschenen.

Onder het filmpje vind je de foto met daaronder de links naar volledige reviews.

Veel kijkplezier en ik ben benieuwd of er nog een fijn product bij jou op ging?

Annette

Empties august 2019

Bodylotion Balea -> Klik hier

The Ordinary – Niacimide -> Klik hier

Essence eyebrow gel -> Klik hier

Bees Brilliance -> Klik hier

 

11 thoughts on “Opgemaakt

 1. Ik ben heel benieuwd naar de blauwe tube bodylotion van balea ik hem m ook gekocht. En dat serum uit de look fantastic box heb ik ook nog liggen ben ik ook benieuwd naar. Ga jij dit jaar weer voor de look fantastic advent kalender? Ik denk wel dat ik m dit jaar nog een x neem.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja ik wil de adventskalender heel graag weer. Ga ook altijd alle spoilers uit de weg en pak echt pas vanaf 1 december uit 🙈 killing Haha maar TE leuk! Die bodylotion is zalig zorg maar dat je dochter hem niet te pakken krijgt. Hier was hij al een weekend ‘kwijt’ omdat mijn dochter hem in de tas had 😁

   Like

 2. Dat serum van Balea, die moet ik zeker onthouden. Dat een lekkere geur ook goed blijft hangen, daar hou ik ook van. Die scalp treatment lijkt mij ook heerlijk al heb ik nu geen problemen met mijn hoofdhuid maar die koude sensatie vind ik heel spannend en ontspannend klinken. Ik dacht dat ik na mijn ervaring met mint voortaan maar niet meer iets met die stof gebruiken maar je hebt dus waarschijnlijk mint en ..mint. Haha, die rare crème/gel, het lijkt een beetje op een crème van Payot, die gleed bij mij ook zo raar over mijn gezicht, maar was verder wel fijn gelukkig.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s