Sans Soucis

Sans Soucis

Ik kreeg twee producten van het Duitse Sans Soucis toegestuurd, een 24 uurs crème met parelextract waar ik je in deze blogpost meer over zal vertellen en een oog crème die nog op haar beurt ligt te wachten. Ik had geen idee dat Sans Soucis Duits is dus dat is ook weer leuk om te ontdekken en ook dat zij de eerste waren met een draaibare lipstick (in 1939!) 😊 we zijn ze dankbaar, nietwaar dames?

Sans Soucis Illuminating Pearl

Het merk:

Verzorgend, efficiënt, hoogwaardig en alleen met de meest kwalitatieve en natuurlijke ingrediënten: dat is Sans Soucis. En dat al bijna 80 jaar lang. Sans Soucis gelooft in natuurlijke schoonheid en de kracht van thermaal bronwater. De gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en make-up met stuk voor stuk hoogwaardige werkstoffen vormen de basis van het uitgebreide Sans Soucis-assortiment.

Sans Soucis Illuminating pearl

De kracht van water

Een gehydrateerde huid is een mooie huid. Niet voor niets bevatten alle producten van Sans Soucis al bijna 80 jaar een uiterst weldadig ingrediënt: thermaal bronwater uit Baden-Baden, een Duitse plaats waar nog steeds het eigen laboratorium is gevestigd. Het thermale bronwater uit de rijkste natuurlijke bron van Europa bevat volop mineralen en sporenelementen, waardoor het de huid een intense vochtboost geeft. Het resultaat? Een mooie, natuurlijke en stralende huid. Sinds een aantal jaren verwerkt Sans Soucis naast thermaal bronwater ook ingrediënten uit de zee in haar verzorgingsproducten. De algen en het plankton uit zeewater herstellen de vochtbalans, verhogen de elasticiteit en ondersteunen celvernieuwing. De combinatie van thermaal bronwater, ingrediënten uit de zee en alle andere hoogwaardige werkstoffen maakt dat Sans Soucis-producten uniek zijn. Ook zorgen ze voor een optimale huidtolerantie en dat je huid haar mooie, stralende en jeugdige uitstraling behoudt.

Sans Soucis Illuminating pearl

Illuminating Pearl

Ik kreeg zoals gezegd een mooie 24-uurs crème toegestuurd om uit te proberen. Het is een rijke crème (er is ook een ‘normale’ versie) met parel proteïne. Dit ingrediënt stimuleert de elastine productie en de keratine productie. Deze is met name geschikt voor de droge/vochtarme huid. Doordat het de huid barrière versterkt beschermt het ook goed tegen schadelijk (milieu)invloeden.

 • Voor een jeugdige glans!
 • Biedt een lipide-arme huid extra hydratatie
 • Geeft de huid een jeugdige uitstraling en een onmiddellijk maar langdurig verstevigend effect
 • De productie van elastine en collageen wordt gestimuleerd
 • Fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar geminimaliseerd, de huid wordt weer helder
 • Pigmentvlekken worden verminderd én voorkomen met een langdurig effect

Het resultaat: een stevige, gladde en stralende huid!

Sans Soucis illuminating pearl

Mening:

Toen dit product binnen kwam een paar weekjes terug ben ik de crème gelijk gaan gebruiken. Ik gebruik hem in de avond na mijn serum (Niacimide) en dat werkt als een speer. Krijg inderdaad een prachtige glow van dit product dus ik lig in bed te shinen als een diamant – of als een pareltje in dit geval haha. Hij trekt goed in en is niet vettig. Omdat het een wat rijkere crème is gebruik ik hem dus op het moment in de avond maar in het najaar/winter zou deze crème het wat mij betreft ook prima overdag doen. Op dit moment is het heerlijk weer dus geef ik mijn huid overdag een wat lichtere crème. In de ochtend word ik wakker met een zacht huid die goed gevoed aanvoelt. Ook heeft de crème een fijne lichte geur, erg lekker.

Sans Soucis

De crème kost EUR 41,- en kun je kopen bij aangesloten salons maar dit merk wordt ook bij Douglas verkocht. Zoals gezegd heb ik ook de oog crème ontvangen. Aangezien dit dezelfde kenmerken heeft ga ik ervan uit dat deze ook dik in orde zal zijn. Ik kom daar vast nog wel op terug bij jullie zodra dit tubetje aan de beurt is maar vond het zonde om deze al aan te breken nu ik net met een andere oog crème was begonnen. Voor de oog crème betaal je EUR 34,50 prima prijzen voor prima producten zeg ik zo. Ik zal met veel plezier deze producten helemaal opsmeren.

Heb jij al eens iets van Sans Soucis gebruikt?

Annette

*Ik ontving deze producten ter review*

10 thoughts on “Sans Soucis

 1. Ik ken het merk goed, heb er veel van gebruikt en ik kan me niet herinneren dat ik ooit een product gehad heb wat echt niet beviel. Ik ‘val’ ook altijd voor die crèmes die de huid een glow beloven te geven. Heb er momenteel een van Filorga in gebruik.

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 3. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s