Unboxing

Styletonebox Mei 2017

Het is de laatste Styletonebox die ik voor je ga unboxen (tenzij ik net genoeg punten heb verzameld voor een gratis box dan komt er wellicht nog 1). Mijn abonnement is afgelopen en ik heb besloten om het niet te verlengen.

Styletonebox mei 2017

Voor het eerst voelde ik een lichte teleurstelling bij het openen van de box. Meestal sta ik gelijk te juichen en zie ik allerlei moois maar nu bekroop mij toch een klein mweh gevoel. Misschien ook omdat ik gehoopt had dat de laatste een knaller zou zijn?

Nailbuddys

Anyway wat zit er in? Twee lakjes van het nieuwe merk Nailbuddy’s met een waarde van EUR 9,- per lakje. De kleurtjes zijn heel erg leuk maar ik vind het gewoon jammer dat er twee in zitten. Ik houd van lakjes maar dit betekende wel een artikel minder. De kleuren zijn groen en een licht-beige kleur. Toevallig lijkt de licht-beige kleur enorm op de Barry M. lak die ik in Londen kocht (klik hier).  De Barry M. komt in een van de volgende nagelupdates voorbij. Ik zal de lakjes zeker reviewen want ik vind de kleuren heel leuk maar had liever 1 lakje gehad en een ander product.

Double dare mask

De box zit vol met nieuwe merken deze maand en dat vind ik dan wel weer heel leuk. Het tweede product is dit double mask van het Koreaanse Doubledare Spa. Het masker heeft een waarde van EUR 6,-. Stap 1 kan je zelfs over je make-up gebruiken om het te reinigen (3 minuutjes in laten werken) en Stap 2 is het microvezel masker die boordevol verzorgende ingrediënten zit om je gezicht een healthy-glow te geven. We gaan het uitproberen maar de verpakking is heel leuk, lekker retro!

Styletone pincet

Van Styletone zelf zit er een pincet in de box. Altijd handig voor het eeuwige plukwerk aan de brauwtjes. Hij heeft een waarde van EUR 9,95 en hij werkt best goed. Als je echter Tweezerman gewend bent merk je toch wel een kwaliteitsverschil. Een Tweezerman is ook ruim 2x zo duur maar net even wat scherper en preciezer maar deze is prima voor mee op vakantie of in de tas mocht je eens een verdwaald haartje te lijf moeten gaan.

Seraphine Botanicals heeft een potje lip polish (oftewel lipscrub) geleverd. Het ruikt goddelijk kan niet anders zeggen want tjsa mango boter (Mango is my faaaaavvvv) en je zou maar liefst EUR 18,- voor een potje moeten neertellen. Ik ben geen scrubber, niet voor mijn lijf en zeker niet voor mijn lippen maar ik ben de beroerdste niet en ga het gewoon toch proberen. Aanbrengen, 2 minuutjes laten zitten en dan met warm water afspoelen.

Tot slot nog een lipgloss uit Zweden van wederom een nieuw merk Look Essentials. De kleur is een beetje roze/rood en ik denk dat deze kleur iedereen wel staat. De waarde is EUR 16,-. Ik ben geen fan van lipgloss, nooit geweest en zal het ook nooit worden. Het stoppertje in deze gloss ging bij het openen stuk en verdween in de huls dus een hoop geklieder was het gevolg. Getver. Ik zou even contact kunnen opnemen met de klantenservice dat lossen ze altijd netjes op maar dit is toch niet mijn ding dus ik laat het er maar bij.

Helaas geen hoogvlieger deze laatste box wat mij betreft. Maar toch heb ik echt genoten van mijn abonnement op Styletone. Het was elke maand weer een feestje om te unboxen en ik heb zo vele mooie merken en leuke items kunnen ontdekken. Nu ga ik dus over op de Look Fantastic box die meer gericht is op huidverzorging. Deze zal ik ook maandelijks voor je unboxen die van vorige maand vind je hier en volgende week zie je die van de maand mei.

Deel jij mijn mening over deze laatste Styletonebox?

Annette

18 thoughts on “Unboxing

 1. Hij viel idd wat tegen… het wauw effect was weg. Ondanks dat er nagellak in zit… heb ik niet meer de behoefte om het te reviewen.
  Dus dit was dan ook mijn laatste box. Ik keer terug naar een ander, om weer ff geprikkeld te worden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bij mij viel hij ook een beetje tegen. Maar het is gewoon wikken en wegen bij deze box denk ik 🙂 Het grootste punt waarom ik hem blijf kopen is omdat ik zo op een makkelijke manier nieuwe merken ontdek en dat alle procduten dierproefvrij zijn 🙂 Hoe lang ben je al geabonneerd bij Styletone?

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Opgemaakt #31 | Ann Ages Gracefully

 4. Hi Annette,
  Ik heb deze box ook ontvangen. Ik was er blij mee 🙂
  Vind de nude lak van Nailbuddy bij mij vreemd staan omdat het precies m’n huidskleur is maar de groene vind ik, ondanks dat ie mat is erg mooi.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s