Victoria Secret

Victoria Secret

Ik was er nog niet aan toegekomen om jullie mijn Dubai aankoopjes van Victoria Secret te laten zien. Maar beter laat dan nooit toch? Hier komen ze dan toch. Ik heb het al in eerdere artikelen gezegd (klik hier bijvoorbeeld) maar de service bij Victoria Secret vind ik erg goed.

Victoria Secret

Ook is de pasvorm van de BH’s erg goed en blijven ze ook na vele malen wassen goed van pasvorm en kleur. Ik gooi ze gewoon op 30 graden in de machine en ze komen er net zo mooi weer uit. Sommige heb ik inmiddels al jaren en ook die zijn nog prima qua draagcomfort.

Victoria Secret

Een van de eerste dagen kocht ik de sportieve bruine beha met de witte schouderbandjes. Deze hadden Isabelle en ik al gespot en voor haar nam ik een zwarte variant mee.

Victoria Secret

Een paar dagen later was er een mooie aanbieding waar je bij aankoop van twee BH’s een leuke shopper kado kreeg. Ik kocht toen de bordeaux rode en roomwitte BH en ook nam ik nog twee t-shirts mee waarvan ik er 1 aan Isabelle gaf en 1 aan mijn schoondochter.

Victoria Secret

Ik blijf het een heerlijke winkel vinden. De dames zijn allemaal erg aardig die er rondlopen en nooit te beroerd om je te helpen met je mee te denken en ook bij de paskamers staan ze voor je klaar om bandjes te verstellen, te kijken of de ‘dames’  wel goed in de cups zitten en je van deskundig advies te dienen.

Victoria Secret

Inmiddels heb ik een hele mooie verzameling Victoria Secret BH’s in allerlei kleuren. Ik heb nog maar 1 BH van een ander merk hahaha. Ik vermoed dat bij toekomstige tripjes waar een Victoria Secret filiaal is ik mijn collectie zeker verder uit zal breiden.

Victoria Secret

Het is goed ook om regelmatig je maat goed te laten meten zodat je zeker weet dat je de juiste maat BH draagt. Er schijnen echt legio vrouwen met een verkeerde BH-maat rond te lopen. Die van mij was gelijk gebleven ten opzichte van de vorige keer dus ik kon snel de winkel in om mijn mandje te vullen.

Victoria Secret

Ik kies eigenlijk altijd voor de modellen met een hele lichte push-up zodat het net allemaal even wat hoger zit en ietsje voller oogt. Ik ben weer content en heb weer wat afwisseling in mijn kast.

Welke vind jij het leukst?

Annette

22 thoughts on “Victoria Secret

 1. Ik vind die bordeaux rode prachtig! Naar aanleiding van jouw ervaringen ben ik vorig jaar in Londen ook naar een VS geweest en ik vond het een geweldige winkel. Hoeveel BH’s zouden er nou in die lades liggen daar? Duizenden?

  Geliked door 1 persoon

 2. Heel mooi! Ik ben toevallig vorige week ofzo naar de Hunkemöller geweest en daar werd ik super fijn geholpen bij de paskamers. Ze hebben zelfs een belletje in de paskamers voor als je hulp wilt!

  Geliked door 1 persoon

 3. Die bruine BH vind ik heel apart, heel leuk met die bandjes! Het is inderdaad belangrijk dat een BH goed zit. Ik bewaar alles maar ik heb een aantal BH’s die ik eigenlijk weg moet gooien, die zitten gewoon niet fijn. (en steeds trap ik er weer in, trek ze aan en daarna maar weer snel uit ;))

  Geliked door 1 persoon

 4. Ja, Victoria Secret staat echt nog op mijn lijstje om eens te gaan shoppen. Ik had een poos geleden ook al bij Hennie a.k.a. Tutje een super enthousiast verhaal gelezen dat de service daar zo goed is, en zeker bij BH’s vind ik dat toch wel belangrijk. Niet alleen zit een perfect passende BH zoveel lekkerder, je kleding valt er ook gewoon mooier door. Ik vind de witte BH het mooist.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s