RJ Bodywear

RJ Bodywear

Een paar weken terug werd ik benaderd door RJ Bodywear of ik interesse had om wat items uit te proberen. Ik ben even naar hun website gegaan en ging al snel overstag. Ik draag altijd een hemdje, zomer of winter ik vind dat prettig dus ik wilde deze zeker wel proberen.

RJ Bodywear

Ik koos voor een smart-shirt en voor een boxershort. Het hemd koos ik in wit (draag ik toch het liefst) en voor de boxer ging ik voor een mooie donkerblauw.

Het smart-shirt is echt multifunctioneel lees maar:

Binnen de RJ collectie “The Good Life” hebben wij het “Smart-Shirt” ontwikkeld. Dit is een multifunctioneel slim ondershirt. Ideaal voor reizen en uitgaan. Bewaar je spulletjes veilig tijdens je reis of avondje uit. Dit shirt is voorzien van een afsluitbaar zakje in de taille, ideaal voor het opbergen van: Pinpas, condoom, geld, paspoort, sleutel, mp3 speler, parkeerkaart, telefoon en lipstick. Kortom alles wat diefstal gevoelig is, of hetgeen dat je tijdens een avondje uit veilig wil opbergen. Doordat het een zakje in een ondershirt is waar bovenkleding overheen gaat, is dit shirt uiterst veilig om belangrijke spullen in op te bergen. Daarnaast is zowel het shirt bij de schoudernaad als het zakje voorzien van een knoopsgat, zodat het mogelijk is een stereo oortje door te voeren, zodat ook de mp3 speler veilig in het zakje kan zodat men overal kan genieten van muziek. Kortom een multifunctioneel slim shirt dat niet in de kledingkast mag ontbreken!

Handig want dit hemdje kon mooi mee naar Londen. Ideaal om onze metrokaarten in op te bergen. Het hemd zit keurig aangesloten voelt prettig op mijn huid en heeft een goede pasvorm. Van het zakje heb je totaal geen last. Heel fijn en ideaal voor de doeleinden zoals hierboven genoemd.

LET OP: het hieronder getoonde beeld kan als schokkend worden ervaren 🙂

RJ Bodywear

Het shortje koos ik zoals gezegd in donkerblauw. Toen ik hem uit de verpakking haalde dacht ik wel, oei wat een grote slip 🙂 hahaha maar je moet het echt even aan zien. Hij sluit echt heel mooi aan, kruipt niet in mijn billen en ook deze heeft de test met 16.000 stappen in een dagje Londen goed doorstaan. Hij is wat hoger dan ik normaal mijn bikini-slips draag maar hij zit daardoor wel echt heel erg lekker.

Over het shortje:

Dit elastische shortje is speciaal ontwikkeld zodat deze goed om de billen aansluit en niet omhoog kruipt. Het shortje heeft geen hinderlijke voor- en achternaad. Alle naden zijn geflatlockt, dit is een platte naad, wat zorgt voor optimaal draagcomfort. Het shortje is voorzien van een badstof kruisje.

RJ Bodywear

Je kunt de items van RJ bodywear online vinden. Klik hier voor de site. Mooie producten en als je onderkleding goed zit voel je je wel zo prettig vooral als je een actief leven leidt.

Annette

*Ik ontving deze producten ter review*

14 thoughts on “RJ Bodywear

 1. Wat een handig en mooi shirtje is dat! Ook ideaal voor festivalgangers om je pasje in op te bergen. En die slip ziet er ook prima uit. Onder strakkere kleding draag ik altijd graag een hogere slip!

  Geliked door 1 persoon

 2. Mooie boxershort! Die lijkt me inderdaad heel goed zitten. Ik ga eens kijken of ze ook basis shirts met driekwart mouwen hebben . Die kan ik dus nergens meer vinden in een goede kwaliteit!

  Geliked door 1 persoon

 3. Meid je hebt geen aanstootgevend fotootje geplaatst! We zijn 40 plussers en weten dat het hier en daar lubbert! Juist fijn om te zien dat de slip/boxer je perfect staat. Wat sluit deze mooi aan. En totaal geen bubbels en bobbels! Ideaal!
  En het hemdje ziet er ook fijn uit om zo te dragen, ik draag altijd een hemd, omdat mijn nek/rug snel kou vat.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s