Nagels #45

Trend it up – 110

Als een kind zo blij was ik dat mijn nagelsalon weer open was na een welverdiende vakantie. Ik vond het echt een drama dat ik 5 weken lang mijn nagels niet kon laten doen. Moest zelf beetje bijvijlen want ze werden veel te lang en tot overmaat van ramp kwam ik met 1 gesneuvelde nagel aanzetten want die brak met het dichtdoen van de kofferbak.

Opluchting dus dat ik weer in de stoel kon plaatsnemen en heerlijk mijn 3 wekelijkse vewennerij voor de nagels kon ondergaan. Ik ben deze keer voor deze prachtige kleur gegaan van de Trend it up collectie van de DM uit Duitsland. De kleuren hebben helaas geen naam maar het nummer is 110.

Trend it up 110

Het is een beetje paars/achtig bruin. Laat zich lastig omschrijven maar dit is wel een kleur die helemaal in mijn straatje past. Dit is echt een kleur die mij nooit zal vervellen. Ik kan dit rustig maanden achter elkaar dragen en dan vind ik het nog prachtig.

Trend it up UV powergel 110

De lak dekt uitstekend en met 2 laagjes heb je een hele goede dekking te pakken. Ik draag zoals altijd ook een topcoat erover. Dit is geen nagellak die onder een lamp moet uitharden. Hij heeft dan wel UV powergel maar heeft dus het effect van een gellak maar is een ‘normale’ 🙂 . De kleur bleek ook nog eens uitstekend bij mijn handtas te passen die ik kocht bij Topshop in Londen (klik hier) en de kleur komt ook terug in mijn jas. Puur toeval allemaal, nou ja, het laat dus wel zien dat dit echt een kleurtje is waar ik voor val.

Trend it up UV powergel 110

Ik vind hem tof en ga er heerlijk van genieten.

Annette

 

11 thoughts on “Nagels #45

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s