Nagels #40

Rose Corail – Dr. Pierre Ricaud

Oranje boven 🙂 nee, de feestdagen met oranje hebben we weer achter de rug maar dit lakje past prima in het thema. Het is een heerlijke felle lak met een goede houdbaarheid.

Dr. Pierre Ricaud Rose Corail

Ik had twee lakjes ontvangen in mijn pakket dat ik van Dr. Pierre Ricaud mocht ontvangen. Je kon al eerder mijn lentelook (klik hier) zien en nu dus het lakje in de kleur Rose Corail.

Rose Corail Dr. Pierre Ricaud

Mijn nagelstyliste had een klein beetje moeite met het lakken. De lak is een wat aan de dikkige ietwat stroperige kant maar de dekking is zeer goed te noemen. De kleur is lekker oranje maar bij bepaalde lichtval is hij inderdaad wat meer roze.

Dr. Pierre Ricaud Rose Corail

Ik draag als altijd twee lakjes en een topcoat. De lak heeft een goede houdbaarheid en gaat niet krassen of chippen bij mij. Ik had deze kleur op net voordat ik naar Londen vertrok (klik hier voor de shoplog) dus had ik tijdens Koningsdag toch een klein oranje vleugje.

Rose Corail Dr. Pierre Ricaud

Het was voor het de tweede keer dat ik niet in het land was met Koningsdag. Ik ben een keer eerder op vakantie geweest (toen de aanslag in Apeldoorn was) toen zat ik op Zakynthos, dat was best heel gek. Ik moet zeggen dat ik er nu helemaal geen moeite mee had en er ook helemaal niet bij heb stil gestaan.

Rose Corail Dr. Pierre Ricaud

Al een paar jaar doe ik eigenlijk niets bijzonders met koningsdag. Ik ga een braderie bezoeken of doe een rondje over de kermis maar als het lekker weer is zit ik het liefst gewoon in de tuin te genieten van mijn vrije dag. Toen de kinderen kleiner waren was Koninginnedag een hele happening maar nu gaan ze hun eigen weg.

Maar terug naar het lakje. Wat vind jij van deze kleur? Ik vind hem heel mooi maar ik zou dit soort kleuren eerder op vakantie dragen. Ik moest best even wennen aan de felle kleur maar na een dag of 2 a 3 was ik eraan gewend en kon ik hem toch goed waarderen.

Annette

18 thoughts on “Nagels #40

 1. Oh, wat een mooie kleur. Al jaren als ik kleren of nagellak in n tint van licht oranje/rose zie wil ik die graag hebben. Dat had ik ook toen ik deze nagellak bij jouw zag. Dus echt mijn kleur helemaal geweldig! Ook al is het geen koningsdag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Een mooie zomerkleur, doet mij direct aan bloemen denken. 13 Mei was het toen die aanslag was. Op Jeroen zijn verjaardag gebeuren er vreemde dingen, de vuurwerkramp, de aanslag op de Paus en nog wat verder terug in de geschiedenis. Zo kan je zo een datum nooit meer vergeten.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik doelde op die aanslag in Apeldoorn met Koninginnedag toen die gast met die auto het publiek in was gereden. Zo naar we zouden op vakantie een feestavond hebben maar die hebben ze toen maar afgelast was een hele gekke sfeer gelijk.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s