Nagels #41

Barry M. – Sunkissed

In Londen moest er uiteraard een lakje van Barry M. gekocht worden. Ja, een must voor mij 🙂 ik houd van de lakjes van dit merk en daar vind je ze ‘gewoon’ in de drogisterij ketens Boots of Superdrug. In mijn geval kocht ik hem bij die laatste. We waren tandpasta vergeten dus dat moest even als eerste gekocht tijdens onze shoptrip (lees hier). In de Superdrug was alle make-up (alle merken) 3 halen 2 betalen.

We kochten dus naast dit lakje een Rimmel wenkbrauwgel en Isabelle nam een concealer mee. Ik weet trouwens niet meer wat ik voor dit lakje heb betaald uiteindelijk maar het zal een paar pond zijn geweest.

Barry M. Sunkissed

Sunkissed heet de kleur en hij is lichtbruin dus. Ik zou best het hele jaar een sunkissed kleurtje willen hebben (niet alleen op de nagels). Ik denk dat hij net iets mooier uitkomt als je daadwerkelijk een beetje (zon) gebruind bent of wellicht juist heel bleek.

Barry M. Sunkissed

Op mijn huid valt hij een beetje weg vind ik persoonlijk. De dekking is dik in orde daar kun je niets van zeggen. Ik draag 2 laagjes en een topcoat. Na 3 weken dragen (foto rechts) ziet hij er nog helemaal prima uit geen krasjes geen chips en geen beschadigingen.

Het enige is de uitgroei haha dus ik ben inmiddels over op de volgende kleur die laat ik uiteraard de volgende keer aan je zien. Wat vind jij van deze kleur? Ik denk dat ik deze ook zeker een keer op mijn teennagels ga aanbrengen dat is denk ik ook mooi.

Annette

14 thoughts on “Nagels #41

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s