Peter Thomas Roth

Cucumber Gel masker

In mijn vorige artikel liet ik je kennismaken met het behoorlijk heftige Pumpkin Enzyme masker van Peter Thomas Roth . Gelukkig zit er in het doosje ook een vriendelijk masker in de vorm van een Komkommer gel masker. Die is vandaag aan de beurt.

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask

Over het masker:

Het Cucumber Gel Mask is een ultra-zachte gel die de droge en geïrriteerde huid helpt te kalmeren, hydrateren en te ontgiften met botanische extracten van komkommer, Papaya, kamille, ananas, suikerahorn, suikerriet, sinaasappel, citroen, blauwe bosbes en Aloë Vera. Kan ook onder de ogen worden gebruikt om wallen te verminderen.

Dit is echt een verwen-moment maskertjes. Echt jelly en lekker fel groen:)J. Hij brengt makkelijk aan en voelt lekker op je huid. Ideaal om te gebruiken om je huid te kalmeren en te verzachten na blootstelling aan de zon, peelings, harsen, gezichtsbehandelingen etc.

Ook dit masker hoeft niet heel lang op je huid te zitten (fijn voor mij want dit masker heeft Kamille en dat wil ik niet al te lang op mijn gezicht omdat ik daar bultjes van krijg). Je brengt een royale laag aan op een schone huid. Laat het masker 10 minuten intrekken en daarna afspoelen met koud water. Mocht je het extra verkoelende effect willen ervaren, dan kun je het masker ook een tijdje in de koelkast zetten. Kan ook als overnight treatment worden gebruikt voor een ultieme hydratatie boost. Je kunt dit masker 2-3 keer per week gebruiken maar ook dagelijks voor intensieve hydratatie.

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask

Wat zit er allemaal in?

 • Komkommer extract: helpt op natuurlijke wijze te voeden, hydrateren en te kalmeren
 • Papaya Extract: rijk aan vitaminen en een natuurlijk enzym dat helpt om de huid te verzachten
 • Kamille-extract: een bloem extract dat helpt om de huid te kalmeren
 • Ananas Extract: bevat een natuurlijk enzym dat helpt om de huid te verzachten
 • Sugar Maple & Suikerriet Extract: bevatten eigenschappen die dode huidcellen verwijderen die doffe de huid kunnen veroorzaken
 • Sinaasappel & Citroen Extract: natuurlijke citrus extracten die poriën minimaliseren
 • Bosbes Extract: anti-oxidant die helpt bij het beschermen tegen vrije radicalen
 • Aloë: helpt de huid te kalmeren en hydrateren

Dit masker is dus ook geschikt voor de gevoelige huid en dat is leuk en fijn want het is echt een prettig merk. Er zitten wel wat zuurtjes in zoals je ziet en dat is wel lekker om je huid even een opkikker te geven. Je kunt dit masker in Nederland kopen bij Cosmania. Ik kocht 3 probeerpotjes bij Sephora in Griekenland.

Annette

14 thoughts on “Peter Thomas Roth

 1. Okay, er zit best nog wat fruit in, dus ik hoop dat het verhit is geweest… neem aan van wel. Dan zou ik het ook kunnen proberen, anders knallen mijn wallen over mijn ballen (allergie) 🙂

  Like

 2. Pingback: Peter Thomas Roth | Ann Ages Gracefully

 3. Pingback: Sephora | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Opgemaakt #27 | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Peter Thomas Roth | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s