Prada

Prada  -Infusion d´Iris-

Vorig voorjaar kocht ik iets bij de ICI Paris en toen vroeg de dame of ze mij mocht parfumeren….Say Whut? Dat was denk ik nieuw want dat was me nog niet eerder gevraagd. Dus ik gaf maar aan dat dat oke was. Ze vroeg me naar mijn favoriete parfum waarop ik haar vroeg mij te verrassen met een lekkere geur (bij voorkeur uit een ‘puur’ lijn omdat ik dat meestal het lekkerst vind).

Prade Milano Infusion d'iris

 

Whaaaahhhh toen kreeg ik dus dit parfum opgespoten. Heerlijk! Heb de rest van de dag heerlijk aan mezelf gesnuffeld en besloot dat ik deze toch echt aan mijn lijstje moest toevoegen. Je weet hoe het gaat en tenslotte verdween het een beetje naar de achtergrond. Tot een volgende aankoop bij de ICI Paris en weer de vraag kwam over het parfumeren. Ja de Prada graag. Helemaal terug verliefd op deze geur.

 

Vervolgens dacht ik ‘slim’ te zijn en te wachten tot de vakantie zodat ik het parfum goedkoop (nou ja, goedkoper) zou kunnen kopen op Schiphol. We vertrokken heel vroeg in de ochtend en je raad het al het parfum kon ik daar niet vinden in het winkeltje dat open was. Op Kos vond ik het parfum in 1 winkel en schrok van de prijs EUR 51,- voor het kleinste flesje. Ik had namelijk dan wel een heerlijk parfum gevonden maar dus nog niet naar de prijs geïnformeerd.

Prada Infusion d'iris

Ik liet het dus maar voor wat het was en ging zonder parfum naar huis. Thuis kwam er echter een aanbieding van de ICI Paris met 20% korting op geuren en tsja toen kon ik het niet laten lopen natuurlijk. Ik heb een klein flesje gekocht voor mezelf en gebruik hem bijna elke dag met als gevolg dat het flesje nu bijna leeg is. De geur is echt heerlijk.

 

Over het parfum:

Een geur als een fantastische reis door Italië. De kostbare samenstelling krijgt haar bijzondere uitdrukking door het spannende contrast tussen frisheid en sensualiteit, in combinatie met de elegantie van iris.

Prada Infusion d’Iris is een sensuele interpretatie van de Iris; fris en licht, als een tedere sluier. Edel, ongrijpbaar en perfect in evenwicht, herinneringen oproepend aan de frisse geur van schone lakens en naakte huid.

Een bloemige Eau de Parfum met citrus- en houtnoten. Sprankelend fris en sensueel.

Geurnoten: Iris Pallida, mandarijn uit Italië, nerolie uit Tunesië, cederhout, vetiver, galbanum, wierrook uit Somalië, benzoïne uit Laos.

 

Zoals de naam al doet vermoeden is iris het belangrijkste ingrediënt welke op een geheel nieuwe wijze geïnterpreteerd wordt. Tevens zijn oranjebloesem, mandarijn, galbanum, benzoë, groene hars, vetiver, cederhout en wierook toegevoegd. Al met al een fris en vrouwelijk parfum.

Ik merk dat ik wel vaker naar hout-geuren neig omdat ik ook de She Wood van Dsquared een heerlijk parfum vond (helaas nu op) waar dit ook in verwerkt zit. Voor mij geen zoete geuren daar houd ik echt niet van.

Prada Infusion d'iris

Superblij met mijn parfum en snuffel hem even als je in de winkel bent. Hij is echt heerlijk. Ik betaalde uiteindelijk EUR 48,- voor het flesje maar zoals gezegd dat was met 20% korting. Het is echt een dure geur maar hemels lekker :). Gelukkig ben ik over een paar weekjes jarig en kan ik een nieuw flesje vragen.

Heb jij een favoriet parfum?

Annette

 

16 thoughts on “Prada

 1. Wat leuk is dat hè, dat ze bij de ICI parfumeren. Haha! Op die manier ben ik aan mijn Boucheron gekomen, best wel een aanwezige geur, dus niet voor overdag. Slimme zet van ze!

  Deze Prada ziet er ook niet verkeerd uit. Als ik weer bij de ICI ben vraag ik ze me om dat bij me op te spuiten!

  Like

 2. Ik vind veel lekker. Ik neig toch het meest naar zoete en krachtige geuren. Te citrus-achtige geuren passen niet zo bij mij. Heren geuren weer wel. Ik geloof je direct dat deze lekker ruikt, ik zal mij ook eens met deze geur laten parfumeren 🙂

  Like

 3. Pingback: Cucumber | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Opgemaakt #27 | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Mont Blanc parfum | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 8. Pingback: Ortigia parfum | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s