Sephora

Revitalizing Booster

Tijdens mijn vakantie op Corfu kwamen wij een Sephora tegen. Hiep Hiep Hoera en uiteraard gingen mijn dochter en ik even shoppen. Isabelle was op zoek naar een mooi wenkbrauwpotlood en ik wilde gewoon even kijken wat er te halen viel, haha. Uiteindelijk nam ik deze booster mee en een aantal maskers van Peter Thomas Roth. Die vind je hier, hier en hier.

Sephora revitalizing booster

Vandaag de review van de Booster. Als ik het goed heb onthouden betaalde ik EUR 15,- voor dit flesje met 20ml inhoud. Er zijn 3 verschillende varianten te koop maar ik ging voor de paarse (mijn lievelingskleur) die de vermoeide huid weer een booster moet geven.

Over het product

Laat je huid ontwaken met deze revatilizing booster. Met toegevoegde mineralen die snel de tekenen van vermoeidheid laten verdwijnen. In een tijdsbestek van 14 dagen laat deze booster je huid er weer stralend uitzien door de hoge concentratie aan Magnesium en Citrus extracten. De booster kan direct op de huid worden aangebracht of de druppels mengen met je creme of foundation.

Ook geschikt voor de gevoelige huid. Bevat limoen, grapefruit en citroen extracten. De booster is parabenen vrij.

Aan het begin van elk nieuw seizoen (dus bij het veranderen van het weer) te gebruiken in cycli van 14 dagen. Gebruik 4 a 5 druppels in de ochtend en avond.

Met het magnesium concentraat in deze booster help je de impact van het hectische leven en haar omgevingsfactoren (airco, verwarming, luchtvervuiling, kou, wind, regen etc)op je huid te compenseren. Dag na dag zal je huid zich herstellen en de vitaliteit terugkeren.

Het serum heeft een aangename heel subtiele geur en brengt makkelijk aan. Ik druppel ongeveer 3 tot 5 drupjes in mijn handpalm en breng het dan over mijn hele gezicht en hals aan. Daarna gebruik ik mijn gewone dag- en of nachtcrème. Anders dan de Booster van Clarins kun je deze dus wel rechtstreeks op de huid aanbrengen dat mag met de booster van Clarins absoluut niet (te geconcentreerd).

20ml en dan 10 druppels per dag geven je ongeveer de 2 weken gebruik die ze aanraden. Het flesje is van glas dus wel even uitkijken bij gebruik dat hij niet uit je tengeltjes valt. Lekker spul en heerlijk om je huid even te kunnen verwennen met een extra booster. Ik ben eind september begonnen met de druppels toen we zo zoetjes aan de herfst in gingen en ben er in december voor de 2e keer mee aan de slag gegaan. Hij is nu bijna op. Ik heb hem niet 2x per dag maar 1x per dag gebruikt (in de avond). Zodoende doe je beduidend langer met de druppels.

Sephora revitalizing booster

Mijn huid reageert goed op de druppels en ik krijg een mooie glow waardoor je make-up ook weer net even wat mooier zit. Leuk product en als ik een volgende keer weer een Sephora tegen kom ga ik wellicht ook 1 van de andere boosters eens proberen.

Verander jij iets in je routine als de seizoen veranderen?

Annette

18 thoughts on “Sephora

  1. Ziet er een goed product uit! In de zomer zal ik snel naar lichtere texturen grijpen en ook mijn foundation gebruik ik dan niet dagelijks. Ik hou het dan vaker op de CC creme (van Erborian!). Ik heb onlangs het L’Oréal cushion gekocht en ik denk dat ik dat in de zomer ook vaker zal gebruiken dan in de winter. Groetjes en een fijne avond!

    Like

  2. Pingback: Opgemaakt #27 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s