Clarins

Clarins – Booster repair (Blauw)

Serums zijn inmiddels zo ingeburgerd in mijn dagelijkse routine dat ik liever niet meer zonder zit. Toen mijn Vitamine C serum van Novexpert op was (snik) – ging ik dan ook op zoek naar een nieuwe. In de folder van de ICI Paris zag ik deze van Clarins staan.

Clarins Booster Repair

De booster is er in 3 verschillende soorten. De blauwe Repair, een oranje versie voor Energy en een groene voor Detox. Alle drie heerlijk natuurlijk maar ik ging uiteindelijk voor de blauwe repair versie.

Clarins Booster Repair

Clarins Booster Repair Dag En Nachtverzorging is verrijkt met een extract van mimosa tenuiflora, een medicinale Maya-plant die al eeuwenlang bekend staat om zijn herstellende eigenschappen. Het vermindert het gevoel van een oncomfortabele huid, optimaliseert het herstel van de huid en vermindert roodheid.

Over het product:

Personaliseer uw dag- of nachtcrème, afhankelijk van de stemming van uw huid! Uw huid is nu gevoelig of geïrriteerd? Een paar druppels Repair Booster, vermengd met uw dagelijks verzorgingsproduct, helpen bij het herstellen en kalmeren van uw huid.

Boost je leven… Boost je huid ! Repair Booster, voor de verzwakte huid.

 Gebruik:

Meng 3 tot 5 druppels Booster Repair in de palm van uw hand met uw gebruikelijke crème, masker of foundation. (Een uiterst eenvoudige en snelle handeling om schoonheidsvoordelen toe te voegen en uitstekende resultaten te behalen.) Gebruik de boosters een dag, een week of een maand, afhankelijk van de conditie van je huid. Niet puur gebruiken.

Ik heb geen last van echte roodhuid op mijn huid maar door mijn hormoonschommelingen kan mijn huid er wel wat dof uitzien en zie ik op mijn wangen wel wat roodheid verschijnen inmiddels. Het is een fijn product dat wel wat van je geduld vergt (niet mijn sterkste kant) want hij druppelt UITERST LANGZAAM en jeetje mineetje daar erger ik me toch wel een tikkie aan. Voordat je 3 druppels te pakken heb sta je wel even te klooien met het flesje (nog een keer op en neer en jawel daar verschijnt een druppie)

Tsja, update want na 2 weken!!!! Jazeker, kwam deze doos erachter dat je dus gewoon op de onderkant van het flesje moet drukken :). Ik heb de verpakking er nog eens bijgepakt maar het staat dus nergens vermeld – dat je het even weet hahaha.

De werking is heerlijk. Je kunt het product dus niet puur gebruiken, dat zeggen ze er ook nog even netjes bij in de winkel maar moet je dus echt mengen met je dag- en of nachtcrème. Je crème wordt er silky-smooth door en wrijft superlekker uit op je huid.

Mijn huid is er zeker van opgeknapt. Ik heb hem nu een maandje gebruikt en hij gaat nu even in de kast tot ik terug ben van zonvakantie. Ik vermoed dat door een overdosis zon mijn huid dan wel weer een boost kan gebruiken. Ik betaalde rond de EUR 35,- voor dit flesje. Dat vind ik een prima prijs. Je hebt er zoals gezegd maar een paar druppels van nodig en je doet dus heel lang met dit flesje.

Fijne oppepper voor de huid. Is jouw huid ook wel eens toe aan een boost?

Annette

 

14 thoughts on “Clarins

 1. Ik ben een Clarins-maagd, dus heb je review met belangstelling gelezen. Serums zijn een onmisbare aanvulling, helemaal met je eens! Veel plezier daar! Je bent al walgelijk bruin zag ik op de foto’s 😉

  Like

 2. Ik heb er ook eens bij staan kijken, nu ik lees dat je het kunt mengen met je eigen dag of nachtcrème klinkt het nog interessanter. Echter ik zet een miniscuul vraagtekentje bij, heeft het geen negatieve invloed op de verzorgende ingrediënten van je eigen crème?

  Geliked door 1 persoon

 3. Een serum heb ik momenteel niet meer, volgens mij is alles op… wat klinkt dit goed. En inderdaad, heel zuinig! Ik moest wel lachen om je escapades om er een druppel uit te krijgen.. dat zie ik dus helemaal voor mij! (zou mij ook zo kunnen gebeuren, really)

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Collistar | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Sephora | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Opgemaakt #27 | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Vichy | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s