DM shoplog

DM shoplog januari 2017

Afgelopen week ging ik met Isabelle even de grens over naar Kleve om wat inkopen te doen. Het is een bescheiden buit deze keer. Ik had nog genoeg douchecrèmes staan dus die kon ik overslaan. Dat scheelt vaak al want meestal neem ik er daar wel 4 van mee. Wat ik dan wel kocht? Ik laat het aan je zien.

dm-shoplog-jan-2017-1

Als eerste 2 verpakkingen haarverf. Voor mij een tintje blonder en Isabelle wil graag wat donkerder (EUR 1,45 per doosje) . Grappig dat je altijd iets anders wilt dan je al hebt van nature. Richting het voorjaar wil ik altijd graag een tintje lichter (EUR 3,75 per doos). Het is dan nog wel winter maar kan mij het schelen ik ben er klaar voor πŸ™‚ .

dm-shoplog-jan-2017-2

Dit zijn allemaal spulletjes voor Isabelle. Ze kocht wat make-up producten van L’oreal (EUR 10,95 mascara en EUR 8,95 poeder) en de Rimmel concealer stick (EUR 8,95) doet ook goede zaken. Ook nam ze een nieuwe borstel (EUR 7,95) mee en wat haar elastieken (EUR 1,95).

dm-shoplog-jan-2017-3

Dit is ook een manier om de winter door te komen πŸ™‚ lekker een groot pak zakdoekjes. Ik ben grootverbruikster dus ik neem altijd een groot pak mee en bij de DM Β (EUR 1,85) hebben ze altijd superleuke printjes op de pakjes staan. Ook nam ik Vitamine D mee. Ik heb altijd die van Taxofit Β (EUR 2,95) maar er was nog maar 1 doosje dus nam ik ook een doosje van Abtei mee (EUR 4,95). We gaan het proberen.

dm-shoplog-jan-2017-4

Aangezien ik deze week weer op zakenreis ben nam ik even een mini tandpasta (EUR 0,35) mee. Dat scheelt lekker en omdat ik vaak alleen met een handbagage trolley reis is hoe kleiner hoe beter. Een lakje van de P2 (EUR 1,95) mocht niet ontbreken natuurlijk. Dit is een legergroen kleurtje die je binnen kort wel op mijn nagels voorbij ziet komen. Isabelle nam nog scheermesjes (EUR 2,95) mee (ik was nog voorzien) en een potje nagellakremover van de Ebelin (EUR 1,95).

dm-shoplog-jan-2017-5

Nog een favoriet van dochter is de haarlak Β (EUR 0,85 per bus) van de Balea er gingen maar liefst 4 bussen mee richting Nederland πŸ™‚ .

dm-shoplog-jan-2017-6

Mijn moeder vroeg of ik voor haar wilde grijze lokken twee tubes zilvershampoo mee wilde nemen dus hoppa ook mee in de tas (EUR 1,35 per tube).

dm-shoplog-jan-2017-7

Een doosje wattenstaafjes, niet heel spannend (EUR 0,35). Een lekkere nieuwe set van de L’oreal shampoo & conditoner (EUR 2,05 per stuk) (ik heb hier een review over geschreven vorige week, superfijn) en van Balea nam ik een tube body-serum (EUR 1,75) mee. Als jullie daar een review van willen dan moet je dat even in de comments aangeven.

dm-shoplog-jan-2017-8

En dan tot slot nog voor Skoet wat kattenvoer. Ook reuze goedkoop. Er ging een zak brokken Β (EUR 1,75) en een doos met zakjes natvoer mee (EUR 2,35).

Al met al toch 2 tassen vol maar we kunnen weer even vooruit en we hadden een gezellig dagje de hort op. Als het zoveel geld scheelt rijd ik daar graag een keer voor de grens over. Ook zijn we nog even bij de Kaufland gestopt om een hele tas met boodschappen te vullen. Met een volle kofferbak gingen we dus weer terug.

Koop jij je boodschappen wel eens in Duitsland?

Annette

 

21 thoughts on “DM shoplog

  1. Ben je bij de grote Dm geweest die tegenover de mc donalds zit? Ik vond dat een hele fijne DM met veel parkeerplek. Altijd weer leuk even Duitsland en DM in. Ik ga ook weer binnenkort.

    Like

  2. Ik ben jaloers, het is al weer een tijd geleden dat ik in Duitsland ben geweest 😦 De haarverf is echt zo cheap he, bizar hoe dat verschil met Nederland zo groot kan zijn! Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de Maybelline Age Rewind concealer, jammer dat jij die niet hebt haha.

    Like

  3. Pingback: Bodyserum | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s