Nivea

Nivea Q10 verstevigende bodylotion

Via het testpanel kreeg ik de gelegenheid om de nieuwe Nivea bodylotion te testen. Het is de Q10 variant die verstevigend zou werken.

Nivea verstevigende bodylotion Q10

Verstevigend klinkt altijd goed maar geloven doe ik het zelden. Ik denk niet dat de bodylotion dusdanig diep in je huid dringt dat het ook echt een verschil zou kunnen maken. Maar goed. Je weet maar nooit en smeren is altijd goed al is het maar om je huid in goede conditie te houden.

Co-enzym Q10

Nivea meld op hun site het volgende: Het co-enzym Q10 is een huideigen bestanddeel, dat bijdraagt aan de energietoevoer in de cellen. In de loop der jaren vermindert het Q10-niveau van de huid. Het unieke huideigen Q10 energiecomplex dringt diep in de huid en stimuleert de huideigen energie. Hierdoor worden de cel functies ondersteund en wordt de elasticiteit van de huid verbeterd.

Hmm, zou het dan toch? Uiteraard probeer ik het graag. Na het douchen smeer ik dus driftig met deze fles. Het product is redelijk vloeibaar en smeert dus lekker uit, beetje masseren is wel nodig om de huid het beter te laten opnemen. De geur is heerlijk. Als ik kijk naar de ingrediënten lijst is parfum het laatste bestanddeel. Heel goed vind ik dat maar hij ruikt dus echt lekker. Niet overheersend, lekker fris. Prima geur.

Ingrediënten

Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearate SE, Octyldodecanol, Alcohol Denat., Stearic Acid, Dimethicone, Ubiquinone, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Dicaprylyl Ether, Myristyl Alcohol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Sodium Carbomer, Propylparaben, Linalool, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Parfum.

Conclusie

Mijn benen (met name) voelen superzacht dat moet ik echt zeggen. De stevigheid mwah, ik weet het niet. Het voelt goed maar ik zie(zo op het oog) geen verschil. Maakt mij verder niet zo veel uit ook. Ik vind het een aanrader. Ik kan me voorstellen dat deze vooral in de zomer super lekker is mede ook door de geur.  Voor een fles betaal je rond de EUR 6,- maar je vindt Nivea regelmatig in de aanbieding in de folders. Mocht je er tegenaan lopen. Neem hem gerust mee. Hij is heerlijk en mocht hij toch voor stevigheid zorgen dat is dat alleen maar mooi meegenomen.

Ben jij bekend met de bodylotion van Nivea?

Annette

 

15 thoughts on “Nivea

 1. Ik heb veel bodylotions van Nivea in de loop der jaren gebruikt. Zij zijn gewoon lekker en je hebt gelijk, al die verstevigende claims… ik zie geen effect. Zeker op je lichaam is dat moeilijk voor elkaar te krijgen.

  Like

 2. Ik ben ook fan van Nevia. Deze variatie heb ik ooit geprobeerd, maar ik heb niet het gevoel dat het helpt. Waarschijnlijk pas als je combineert met sport en let op je eten. Maar waarom ook weer niet , het kan geen kwaad.

  Like

 3. Pingback: Opgemaakt #18 | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Opgemaakt #20 | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Kneipp | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Nivea | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Opgemaakt #27 | Ann Ages Gracefully

 8. Pingback: Etos | Ann Ages Gracefully

 9. Pingback: Nivea | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s