Etos

Bodycream Lotusbloem

Onlangs won ik een pot Lotusbloem body butter via de site van Liefslaura Ik had nog niet eerder een bodycream van de Etos gebruikt (voor zover ik me kan herinneren) dus leuk om eens te proberen.

Etos Bodycream Lotus Flower

De body butter heeft een wat dikkere structuur dan bijvoorbeeld bodylotion maar deze van de Etos is wel weer wat dunner dan bijvoorbeeld die van The Body Shop. Je neemt een lekkere klodder en smeren maar 🙂

Over de body butter:

Belangrijk bestanddeel van deze cream is het extract van Lotusbloem. Wat het verschil is tussen de lotion en de cream? Dat zit ‘m in de textuur. De cream is extra hydraterend en zorgt voor een zijdezachte huid.

Bodycream Lotus Flower Etos

Leuk om te weten

De betoverende lotusbloem wordt gezien als het symbool voor kracht en zuiverheid. De heerlijk geurende bloem groeit namelijk vaak in moerasachtig gebied en bloeit vanuit de modder naar boven, zonder dat er ook maar één spatje viezigheid op de bloemblaadjes te vinden is.

De geur is zalig, niet overweldigend, subtiel maar toch goed te ruiken. Ik kan niet anders zeggen dat hij zeer prettig ruikt. Over het smeren ben ik wat minder te spreken. Hij trekt bij mij niet zo lekker in. Ik heb het idee dat ik met het ‘masseren’ het product verschuif over mijn huid en je moet hem dus echt wel even een handje helpen. Maar als hij eenmaal zit dan zorgt hij voor een zachte huid en ook de volgende dag voelen mijn benen nog lekker verzorgd.

Lotus flower bodycream Etos

Hij is makkelijk verkrijgbaar en kost slechts EUR 4,-. Wat een leuk prijsje is natuurlijk. Ik vond het leuk om deze eens te proberen maar zou hem toch niet opnieuw kopen en dat komt dus doordat hij niet zo fijn smeert. Verder prima product. Ik zou dan toch eerder kiezen voor een pot van de Nivea Care (klik voor de review) of de fijne verstevigende bodylotion met Q10 (klik voor de review). Deze hebben een soortgelijke prijs maar vind ik zelf net wat fijner.

Heb jij al eens een body product uit deze lijn van de Etos geprobeerd?

Annette

17 thoughts on “Etos

  1. Ik heb deze zelf ook en inderdaad; hij ruikt ongelooflijk lekker. Sowieso vind ik dat Etos altijd goede geuren heeft. Ondanks het feit dat ze natuurlijk hartstikke budget zijn, ruiken de producten allesbehalve ‘goedkoop’.

    Geliked door 1 persoon

  2. Oh balen zeg… de geur lijkt mij ook hemels! Ik ben niet het type voor bodybutter. Ik had recent onder de douche een Butter te pakken ipv de bijbehorende scrub… wat een ramp om dat eraf te krijgen en ik maar vloeken dat er bijna geen korrel inzat. 😜 ook goedemorgen!

    Geliked door 1 persoon

  3. Ik snap wat je bedoeld met dat verschuiven en niet intrekken. Alsof er teveel water in zit of zoiets dergelijks. Etos heeft zeker steeds fijnere verwenproducten, en goede geuren. voor die prijs kan je je een slag in de rondte smeren, heerlijk!

    Geliked door 1 persoon

  4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s