DM shoplog

DM shoplog November 2016

Op verzoek heb ik vandaag weer een DM shoplog voor je. Niet in een filmpje (het was veel te donker) maar een foto verslagje, kan ik gelijk de prijzen erbij zetten voor je. Mocht je trouwens nog tips hebben voor artikelen die ik een volgende keer mee zou moeten nemen laat het dan gerust in de comments weten.

Ik zie elke keer weer genoeg moois maar heb me deze keer goed ingehouden en met name echt verzorgingsproducten geshopt. Dat scheelt gewoon het meeste geld. Mijn dochter kocht wel 2 make-up artikelen maar ik dus helemaal niets deze ronde :). Hier komen de producten.

DM shoplog

We beginnen met twee items voor de kerst. Allereerst dit te leuke inpakpapier in zacht roze met een flockprint ik betaalde EUR 2,75 niet goedkoop wel leuk. Voor de servetten (20 stuks) betaalde ik EUR 1,25.

DM shoplog

Dan tandpasta’s, daar sla ik altijd een paar tubes van in. De grote tubes Dontodent kosten EUR 0,65 per tube dat is echt geen geld en voor de Blend-a-med EUR 1,45 dit zijn toch wel mijn go-to tandpasta’s ik vind ze heel fijn.

DM shoplog

Zelf had ik nog genoeg scheermesjes maar mijn dochter’s houder was kapot dus die hebben we nieuw gekocht EUR 2,95 inclusief 1 mesje en een pakje extra scheermesjes EUR 2,95 dan voor mijn zoon de ‘mannenmesjes’ πŸ™‚ voor 8 stuks betaal je EUR 9,95 dat is ook een stuk goedkoper dan de mesjes van de Gilette bijvoorbeeld. Uiteraard zou ik bijna willen zeggen ging er Labello mee EUR 1,65 voor een dubbelpak.

DM shoplog

Een te leuk pak met zakdoekjes met allemaal herfstige afbeeldingen 30 pakjes voor EUR 1,85 dat is echt spotgoedkoop. Ik snuit een paar pakjes per week weg (echt waar, eeuwige loopneus) dus ik wil ze altijd zo goedkoop mogelijk hebben maar wel van die lekkere zachte. Dat zijn deze, dikke prima. Multi-vitaminen voor mijn dochter EUR 3,95 voor een doos met 40 tabletten en haarelastieken EUR 1,95.

DM shoplog

Zonder haarkleuring ga ik niet naar huis dus 2 dozen LΓ³real en deze zijn EUR 5,75 per verpakking. De mascara is EUR 10,95 (hier in NL rond de EUR 17,-) en een concealer van EUR 8,95. Dit waren de enige make-up items die Isabelle meenam en nog meer elastiekjes deze waren ook EUR 1,95.

DM shoplog

Deo’s had ik zelf ook niet nodig deze ronde maar die van de Balea zijn prima aanraders ook. Wel nam ik twee Axe deo’s mee voor Timo en deze waren EUR 2,95 per stuk. De ene was ook nog eens in XL uitvoering.

DM shoplog

Ook ga ik nooit weg zonder douche & creme. Ik nam er 3 mee. 2x de mystic fantasy (die ruikt echt zoooo lekker) en de Lime & Aloe Vera. Deze zijn EUR 0,55 per fles. Ik had tijdens mijn zakenreis naar Duitsland vorige maand nog een Limited Edition uit de winter collectie meegenomen dat is een rode verpakking die ruikt ook hemels.

DM shoplog

Nog meer L’oreal een shampoo en een conditioner uit de ‘klei’ serie die wilde ik graag proberen. Deze zijn EUR 2,05 per fles en een Balea shampoo en die is EUR 0,55. Ik gebruik graag de shampoos van de Balea die zijn ook echt fijn in gebruik.

DM shoplog

Tot slot dan een haarspray EUR 0,85. Isabelle heeft liever de rode verpakking maar die was helaas op. Verder kocht ik nog lekkere snoepjes bij een Werthers Welt (een soort M&M world waar je ook losse snoep kunt scoren) en 3 waxhangertjes voor in de kerstboom (deze kocht ik buiten in 1 van de kerststalletjes) zijn gemaakt van bijenwas.

Wij hadden weer een geslaagde dag. Ik was gezellig met mijn moeder en dochter een dagje de hort op en we hebben het heel leuk gehad. Omdat we op een woensdag gingen was het nog niet druk op de kerstmarkt en hadden we ook nog eens prachtig weer.

Annette

 

 

28 thoughts on “DM shoplog

 1. Lekkere koopjes Annette! Ik wilde deze week voor de haarkleuring gaan, Age Perfect vind ik altijd heel mooi. Hij is nu bij het Kruidvat/Etos ongeveer €10… is die verdorie nog duur vergeleken bij de DM.. en ik vond het al mooi afgeprijsd.

  Like

  • Ja en sterker nog waar het kantoor van mijn werk zit is de L’oreal maar 3,75 euro. Dus ik denk dat Centro nog ‘relatief’ duur is πŸ™‚ die weten natuurlijk dat die Hollanders toch wel kopen πŸ™‚ Ik kan wel een keer voor je mee nemen als je wilt? Laat maar weten.

   Like

 2. Klinkt als een heerlijke dag, enne, ik vind het niet zo erg dat het een fotoverslag is (ben namelijk wat meer into plogs πŸ™‚
  Die servetten en die zakdoekjes zijn superleuk, die zou ik zelf zeker ook meegenomen hebben !

  Like

 3. Ik las je tip van de dm al op het bloggerscafe. Dankzij jouw blog ben ik helemaal overtuigt om te gaan. Het is daar precies echt goedkoop. Wat een verschil in prijs met de scheermesjes. Hier betaal je 8 of 9 € voor 1 mesje met houder of zo. Wat ik soms te duur vind.

  Like

 4. Die scheermesjes moet ik even onthouden, Ik vind de ebelin kwasten trouwens ook geweldig. Vrijdag niet de DM ingeweest maar wel wat leuke dingen gekocht op de kerstmarkt. Gelukkig woon ik er maar 20 minuten vanaf. πŸ˜€

  Like

  • Ja Ebelin kwasten vind ik ook fijn. Wilde nog een nieuwe blending blush maar die was er helaas niet (blijft staan voor de volgende keer ;)) wat heerlijk dat je zo kort bij woont dat zou ik ook wel willen. Maar voor mijn bankrek is 3x per jaar wel voldoende hahaha

   Like

 5. Ik moet toch een keer naar de DM! Sonja heeft afgelopen maand heel lief voor me geshopt! Superblij mee…maskertjes, wat makeup, en zelfs een NYX micro brow pencil in Blonde..onvindbaar bij Douglas ( maar misschien in de NYQ winkel in Amsterdam?) maar die Balea shampoos en doucheschuim..oeh..en de Maybelline concealer! Heb je toevallig de brightener ervan gezien? Schattige kerstboomhangertjes trouwens! Echt grappig!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s