Nivea

Nivea

Body Souffle – Cherry Blossom & Jojoba Olie

Ik mocht deze heerlijke nieuwe pot van Nivea testen. Al eerder schreef ik over de Nivea Care pot (lees hier) waar ik al een aantal potten van heb weggesmeerd met heel veel liefde. Ook schreef ik al een artikel over de Q10 verstevigende bodylotion (lees hier) die ook meer dan zalig is en waar ik ook al meerder flessen van heb gebruikt. Ik ben dus fan van de body producten van Nivea en was dan ook zeer benieuwd naar deze nieuwe variant.

Nivea Cherry Blossom

Lekker smeren

Een verzorgende body olie kán een plakkerig laagje achterlaten, olie trekt over het algemeen minder goed in de huid dan een bodylotion of milk. Nivea combineert in de nieuwe NIVEA Body Soufflés de weldaad van een olie in een body crème voor elke dag, die lekker snel intrekt. De body soufflés komen in twee fijne geuren en zijn verrijkt met zichtbare olieparels om van het dagelijkse badkamer ritueel een harmonieus verwenmoment te maken.

Nivea Cherry Blossom

Best of both worlds

Olie is een heerlijk huidverzorgingsproduct dat de huid zichtbaar kan verbeteren. Het enige nadeel is dat olie vaak wat plakkerig aanvoelt en doorgaans niet zo snel intrekt. Je moet dus vaak wat meer moeite doen om het goed in te masseren. Ik snap dus dat vrouwen eerder voor een milk/lotion zullen gaan dan een olie. Al heb je tegenwoordig ook wel hele fijne oliën die snel intrekken en meer in de richting van een droge olie gaan (bijvoorbeeld deze van Nuxe). Daarom is NIVEA op zoek gegaan naar een manier om deze barrière weg te nemen. Door oliën te vermengen in een crème die snel intrekt bieden de nieuwe NIVEA Body Soufflés iedere dag een verwenmoment.

Nivea Cherry Blossom

Sensuele geuren

De nieuwe soufflés dragen bij aan een dagelijks me-moment waarin alle zintuigen geprikkeld worden. De textuur is zacht en romig, bevat glanzende parels en de geur is exotisch. De NIVEA Body Soufflés zijn er in twee varianten; de Coconut & Monoi Olie Body Soufflé met de luxueuze monoi olie en de friszoete geur van kokosnoot. Daarnaast de Cherry Blossom & Jojoba Olie Body Soufflé die de fruitige geur van kersenbloesems combineert met precieuze jojoba olie.

Nivea Cherry Blossom

Zalig

Ja hoor, ik kan niet anders zeggen of ze hebben het bij Nivea weer geflikt. Wat een lekkere pot is dit. Ik heb alleen de Cherry Blossom variant geprobeerd want als jullie mij al langer volgen weet je dat Kokos geur niet mijn favoriet is. Daar kan ik dus geen mening over geven maar die is vast vergelijkbaar en ik weet dat veel mensen Kokos meer dan zalig vinden 😊. De geur is subtiel en dat is helemaal prima want je wilt geen overdadige geur (althans ik niet). Ook voor de prijs van rond de EUR 7,- voor een pot hoef je het niet te laten en vaak zijn ze ook nog wel in 1+1 acties of in de aanbieding.

Het product trekt inderdaad makkelijk in, het smeren doe je met plezier (dat is vast het olie-element) en de volgende ochtend (ik douche altijd in de avond) voelt mijn huid heerlijk zacht aan. Goed gedaan van Nivea en als je de kans krijgt zou ik hem zeker eens kopen.

Heb jij deze al geprobeerd?

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

10 thoughts on “Nivea

  1. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s