Friday Finds

Angry Mamma

Deze gadget is toch wel een aanrader voor die dames (en heren) die een hekel hebben aan schoonmaken (wie niet dus eigenlijk). Als ik eenmaal aan het poetsen ben dan is het wel oke maar ik moet mezelf er wel even toe zetten.

Magnetron cleaner

Ik heb een oven met een hele fijne Pyro stand. Dan brandt hij alles schoon, echt ideaal. Even een doekje erdoor en hij kan weer even mee. Mijn (combi)magnetron heeft dat niet. Laatst had mijn zoon een bakje kibbeling opgewarmd in de magnetron en hij bleef maar naar vis ruiken.

Dan is er nu deze Angry Mamma. Ik kocht hem zoals vele gadgets bij wish.com en betaalde EUR 2,- voor deze dame. Hoe gebruik je hem? Je vult hem voor een deel met azijn, voor een deel met water (er staan keurig vulstreepjes op het lijfje) en deed er nog een scheutje citroensap bij voor de geur en stomen maar.

Je zet deze dame 7 minuten op vol vermogen in je magnetron en het stoom komt uit haar oren (het is meer haar haar) echt leuk gevonden :). Daarna even met een stuk keukenrol en voila je magnetron ziet er weer uit om door een ringetje te halen.

Supersimpel, kan vast ook zonder dit leuke dametje maar laten we het schoonmaken ook vooral een beetje leuk maken. Ze mag blijven wat mij betreft. Volgende keer doe ik wel wat meer citroensap want wat stinkt die azijn toch, haha. Maar dat mag de pret niet drukken. Door de overdaad aan stoom komt het vuil heel makkelijk los en kun je dus met een stuk papier of een doekje het supersnel schoonmaken.

Magnetron cleaner

Resultaat is dus heel goed, geen vieze luchtjes meer en terwijl deze dame op stoom komt kun je ondertussen de rest van de keuken onder handen nemen. Ik vond haar zeker een plekje in de Friday Find waard.

Magnetron cleaner

Ben jij een echte poetsdiva en heb je nog tips om supersnel het huishouden te doen? Laat ze vooral achter in de comments. Hoe minder tijd ik hoef te poetsen hoe beter.

Annette

16 thoughts on “Friday Finds

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s