Nagels #25

Trend it up – 020

Vandaag alweer de 25e nagel update. Wow dat zijn een hoop verschillende lakjes zeg! Om te vieren dat het voorjaar zich eindelijk heeft aangekondigd ging ik voor een groene kleur. Leek me wel toepasselijk.

Het lakje nam ik mee uit Duitsland bij mijn vorige bezoek aan de DM. Het is van het DM huismerk (volgens mij) uit de Trend it up collectie. Het lakjes kost slechts EUR 1,25 en dat is geen geld natuurlijk.

Trend it up heeft regelmatig limited editions en deze komt uit de Touch of Vintage lijn. Het is kleur nummer 020. Helaas heeft de lak verder geen naam. Het flesje is beeldschoon ook met zijn matglazen uitvoering.

Zoals altijd draag ik 2 laagjes lak en een topcoat. Verder zet ik graag even mijn nagelstylisten in het zonnetje omdat ze onlangs hun eigen salon hebben geopend. Dus als je een keer in Hilversum bent en je wilt je nagels laten doen ga dan naar “Bij de Nagelsalon” :). Je kun ze vinden op Facebook

nagelsalon

Heb jij al een voorjaarskleur op je nagels?

Annette

14 thoughts on “Nagels #25

 1. Leuk, ik hou van vintage kleding, pumps, haar en kleurtjes!
  Vandaag draag ik een nude kleurtje. Gisterenavond was het vrij donker en dan kan er weinig fout gaan als ik mijn nagels dan lak.
  Ik moet vandaag naar Hilversum, naar het mediapark. Toevallig dat je het erover hebt, hahaha.

  Like

 2. Jij bent helemaal in voorjaarsstemming, zie ik aan je nagellak! 😉
  Nee, ik had nog geen lentekleurtje aangebracht op mijn nagels (ik had helemaal geen nagellak op), maar nu je erover begint… Ik ga me daar zo meteen eens eventjes aan zetten.

  Like

 3. Wat een mooi kleurtje. Wat kun jij zulke kleuren goed hebben!
  Ik draag momenteel een nude lakje van CND met waterdecals. Voorheen droeg ik eigenlijk altijd donkere kleuren maar sinds een aantal jaren wissel ik lekker af met licht!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s