L’oreal Lipstick

Ruby Opera

Op de site Beauty-unboxing van Jamey werden testers gezocht. Super leuk natuurlijk dus ik heb me aangemeld. Al snel kreeg ik een mail van Jamey dat ik was uitgekozen om een lipstick van L’oreal te gaan testen.

Ik heb de kleur 304 Ruby Opera ontvangen uit de Color Riche serie. Zelf ben ik niet van de rood-tinten omdat ik vind dat het me niet zo mooi staat maar dit is toch wel een hele mooie kleur. Ik zou de kleur omschrijven als ‘bloedrood’. Het is een lipstick in vloeibare vorm, de houdbaarheid is dus niet zo heel lang en je moet hem wel na 2 a 3 uurtjes even bijwerken. Hij plakt echter niet maar trekt bij mij dus wel in de lijntjes. Dat vind ik dan wel weer jammer maar met mijn 40+ lippen 🙂 heb ik daar met vloeibare lipsticks toch best wel eens last van. Als je eerst een lippenpotlood gebruikt kun je dit wel een stuk verminderen.

Wat zegt L’Oréal zelf over deze lipstick:

Creëer prachtige lippen met L’Oréal Color Riche 304 Ruby Opera Extraordinaire Liquid Lipstick. Deze lipstick heeft een intensere kleur dan gewone lipstick, een mooiere glans dan lipgloss en meer comfort dan een lippenbalsem.

L’Oréal Color Riche 304 Ruby Opera Extraordinaire Liquid Lipstick heeft kleurpigmenten waarvan de intensiteit behouden blijft. De lipstick bevat een mix van oliën, die de micropigmenten omhullen en zo zorgen dat de kleur op je lippen mooi egaal en intens blijft.

Met verzorgende olie

L’Oréal Color Riche 304 Ruby Opera Extraordinaire Liquid Lipstick voelt erg fijn aan op je lippen. Dit komt door de volgende oliën:

– Arganolie

– Lotusbloem olie

– Cameliazaad olie

– Rosa Canina fruit olie

Dat er oliën inzitten vind ik wel een dikke plus. Ik houd nu eenmaal van lekker verzorgde lippen en smeer veelvuldig met lippenbalsems. Zoals ik al aangaf voelen mijn lippen wel lekker zacht aan met deze lipstick. Dank je wel Jamey voor het toesturen van het product. Heel leuk om op deze manier via andere bloggers een product te kunnen testen. De site van Jamey vind je hier 

Heb jij lipsticks van L’Oréal?

Annette

10 thoughts on “L’oreal Lipstick

  1. Ik heb 2 lipsticks van L’Oreal. Ik verwachtte een gewone lipstick, hahaha. Zie ik plots zo een staafje met een soort lipgloss…
    Dat zou niets voor mij zijn, die eet ik in een minuut op 🙂

    Like

  2. Mooi kleurtje! Ik gebruik tegenwoordig alleen nog maar matte lipsticks, maar vroeger droeg ik ook echt heel veel van dit soort lipgloss stickjes.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s