Opgemaakt #18

De maand April is voorbij dus laat ik je in dit filmpje zien wat ik heb opgemaakt. Het filmpje is slechts 5 minuten deze keer :). Ik maakte niet zoveel op. Dat mag ook wel een keer want meestal is het een bak vol. Onder het filmpje vind je de linkjes naar de volledige artikelen als ik ze eerder op mijn blog heb besproken.

Mijn favoriete oogschaduw kwast is ook gesneuveld…. Heb jij een lievelingskwast die je dagelijks gebruikt?

Annette

Heerlijke still by-the-way 🙂

Zarqa gezichtsserum

Nivea Q10 verstevigende bodylotion

Secret deodorant

OGX Conditioner Keratin

Hema Micellair water

L’occitane douchegel

E.L.F. oogschaduwkwastje

Lippenbalsem met olijfolie

 

 

15 thoughts on “Opgemaakt #18

  1. Hahaha, ik dacht: Wat voor een kapsel heeft Anette nu?
    De Hema heeft ook een fijn oogschaduwkwastje als je iets zoekt. Ik gebruik ook altijd die conditioners die bij haarverf zitten. Er zit vaak zoveel in en klopt, die zijn zeker goed van kwaliteit.

    Geliked door 1 persoon

  2. Shampoo van Belea ga ik zeker kopen als ik de volgende keer de kans krijg. Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd, maar hoor veel goede berichten erover. Conditioners die bij haarverf zitten, die heb ik eergisteren weer gebruikt. Ik heb net mijn haar geverfd.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s