Opgemaakt #16

Opgemaakte producten februari 2016

De maand is weer voorbij dus ik laat je zien wat er allemaal opging in februari. Onder het filmpje vind je de links naar de reviews. Veel plezier en ik hoor natuurlijk graag welke fijne producten jij hebt opgemaakt deze maand.

Annette

OGX shampoo Keratin repair

Geurkaars Hema Linen

Biomed detox masker

Prada parfum

Kleuropfrisser Kruidvat Wash in- Wash out

Oils for Life van The Body Shop

Renewed hope in a jar – Philosophy

Rimmel foundation met vitamine C

 

7 thoughts on “Opgemaakt #16

 1. Ik hoorde dat de Johnson baby oil lekkerder is dan die van Zwitsal. (volgens de Belgische bloggers) ..merk jij veel verschil?
  Leuk om altijd je opgemaakt producten te zien!

  Like

 2. Hallo Annette, ik heb een aantal toppers opgemaakt en die zijn zo goed voor mij persoonlijk:
  1 De gel foam van AH in de geur hammam, zoals je al weet al maanden me favoriet. Heerlijk ontspannend voor een leuke prijs.
  2 Eyeliner van de Hema in de kleur bruin, blijft perfect zitten ook als je wat vettige oogleden hebt of zweet.
  3 Tja dit is mijn absolute topper: Syoss color refresher. Bij de DM gekocht in september. Dit soort mousse zorgt er voor dat mijn grijze haren verdwijnen!! Echt waar!! Nu hoef ik minder mijn haren te verven en mijn tip: Op de verpakking staat dat je het 10 min in moet inwerken en dan moet uitspoelen maar…. dat doe ik niet. Ik doe, nadat ik mijn haren heb gewassen ( shampoo, conditioner en masker ) de mousse in de scheiding en bij mijn haargrens, wrijf ik er met mijn vingers erover en dan zo opdrogen. Kan echt geen kwaad en mijn grijze haren zijn weg… Wonderspul Annette….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s