Philosophy

Renewed hope in a jar

Tijdens de sale van de ICI Paris XL nam ik een potje mee van de Renewed Hope in a Jar van Philosophy. Ik gebruik al jaren de Purity made simple van dit merk en wilde dit wel eens proberen. Een full size potje kost rond de EUR 45,- maar dit is een luxe sample (was nog in kerstverpakking) waar je zo’n 3 weken mee doet.

renewed hope in a jar

Wat is de Renewed hope in a jar?

De renewed hope in a jar is een verfrissende, sensorische formule waarin de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen in skin care zijn toepast. De philosophy skin care laboratoria richtten zich op het creëren van een innovatieve nieuwe formule een geavanceerde, luchtige, romige, olievrije moisturizer die, voor een constante vernieuwing, op verschillende huidlagen werkzaam is.

3 soorten hyaluronaat, elk met een unieke werking en bestemming, voor directe hydratatie gedurende de hele dag. Een drievoudige mix van alpha-hydroxyzuren (glycol-, citroen- en amandelzuur), die mild het huidoppervlak exfoliëren.
Drie werkzame, verhelderende huidpigmenten die de microcirculatie van de huid bevorderen.

Voor de ingrediënten klik hier

Ik vind het een hele lekkere crème, je hebt er maar een klein beetje van nodig, het smeert heerlijk uit en heeft een subtiel geurtje (mag bijna geen naam hebben). Leuk om op deze manier dit product te kunnen testen. In drie weken krijg je zeker een goede indruk van de crème en kun je dus goed testen of deze lekker past in jouw routine.

Het is goed te begrijpen waarom dit een bestseller is. Je kunt de crème zowel voor overdag als in de avond gebruiken. Ik heb hem alleen overdag gebruikt en dat is me prima bevallen. Mijn huid is normaal tot vocht-arm en reageerde hier prima op. Het voelt gevoed aan en mijn huid was heerlijk zacht. Ik betaalde uiteindelijk voor dit potje een euro of 6. Hij was afgeprijsd voor EUR 11,- en ik had nog een 5 euro kortingsbon. Heerlijk!

Heb jij deze Renewed Hope in a jar al eens gebruikt?
Annette

11 thoughts on “Philosophy

  1. Ik heb de eerste versie gebruikt en dat vond ik 3x niks. Vandaar dat het me niet verbaast dat ze ‘m vernieuwd hebben. Ik vind de nachtcrème van Hope in a Jar wel heerlijk trouwens. Die wissel ik altijd af.

    Like

  2. De vernieuwde versie is een stuk fijner dan de eerste. Die was op zich als creme niet verkeerd, maar ik vond het qua geur echt niet lekker…dat stoorde me wel! Ben blij dat ze het vernieuwd hebben 😉

    Like

  3. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s