Wash in – Wash Out

Het Kruidvat is een paar maanden terug met een nieuw product op de markt gekomen. De Wash in – Wash Out kleur opfrisser. Dit kleine flesje kost slecht EUR 1,99 dus ik vond het wel het proberen waard.

wash in wash out      wash in wash out

Ik nam een flesje mee in de kleur Kastanje. Ondanks dat ik mijn haar recent kleur met de kleur Hazelnoot leek deze kleur me het best passend :).  Ik had ook nog mijn oude telefoon op dat moment dus kon met mijn waterdichte telefoonhoesje even een fotootje schieten onder de douche (excuus voor de slechte kwaliteit dus).

wash in Wash out      Wash in Kruidvat (6)

Het brengt makkelijk aan net zoals je normale shampoo en je laat het een minuut of 5 intrekken, daarna spoel je het uit en  gebruik ik nog even een lekkere conditioner (ik heb enorm klit-haar). Vervolgens kun je verder stylen zoals je gewend bent.

IMG_1400   wash in wash out   wash in wash out

Verwacht geen wonderen van deze shampoo je kunt er niet je haar mee kleuren als je daarop hoopt. Dat is het gewoon echt niet. Maar als je je haar net als ik altijd kleurt om de grijze haren te verdoezelen 🙂 is dit een prima product om je volgende kleurbeurt nog even uit te stellen.

De kleur frist echt wel op en dus vallen je grijze haren ook minder op. De shampoo houdt ongeveer 3 wassingen wat bij mij neerkomt op 1x per week gebruiken. Helemaal prima. Ik heb denk ik een keer of 4 kunnen doen met het flesje dus voor EUR 1,99 echt een aanrader wat mij betreft.

Heb jij deze al eens geprobeerd? En wat is je ervaring?

Annette

13 thoughts on “Wash in – Wash Out

 1. Ja, ik vind het prima spul voor die prijs. Nu wil ik mijn haar lichter van kleur maken, kocht een veel te donkere kleur haarverf… dus ik ga een poging doen met Helsinki blond (ik leer het ook niet af, straks heb ik weer knaloranje haar!)

  Like

 2. Ik gebruik deze ook af en toe. Ik heb de donkerbruine, maar mijn haar heeft (in het echt) een rode ondertoon en mijn kleur slaat dus heel rood uit als ik deze flesjes gebruik. Maar voor de prijs vind ik het ook prima. Wel heel jammer dat het die grijze haren niet dekt 😉

  Like

 3. Mijn dochter wil graag haar haar een kleurwassing geven: zij heeft nu donkerblond haar en wil graag een lichte bruine tint proberen. Hebben jullie suggesties voor een merk?

  Like

  • oei lastig Stef. Je zou als ze het voor het eerst gaat proberen een mousse kunnen proberen. Die gaat er met een paar wassingen weer uit. Volgens mij verkopen ze die ook bij het Kruidvat. Let wel op met bruin want ook al zegt de verpakking licht bruin is het vaak heeeeeel donker. Dus wellicht kun je beter donker blond proberen die is vaak ook wat bruiner maar het ligt maar net aan hoe het ‘uitpakt’ Succes in elk geval. En anders kun je ook een keer bij de kapper informeren of ze geen tijdelijke kleuring hebben voor een wassing of 3 dan kan ze het proberen.

   Like

 4. Deze shampoo lijkt mij handig als je je haar verft/bijkleurt met een wat donkerdere kleur om je grijze haren wat minder te lagen opvallen.
  Bij mij is de kleuring er al geruime tijd helemaal uitgegroeid en ik houd eigenlijk wel een beetje van grijze haren, dus ik laat het lekker zo, hihi. 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s