OGX

OGX Shampoo & Conditioner

Op een van mijn winkelbezoeken aan de DM nam ik deze shampoo & conditioner mee van het merk OGX. In Nederland ook te koop bij onder andere de Etos en het Kruidvat maar behoorlijk prijzig. De DM was zoals meestal een aantal euro goedkoper en ik betaalde per fles EUR 7,95 (in NL betaal je ongeveer EUR 5,- per fles meer).

OGX Keratin Oil Shampoo Conditioner

Isabelle had al eens de argan olie variant in een mini gehad en wilde daarom graag ook een grote verpakking want ze vond ze heel fijn. Zo gezegd zo gedaan.

Ik ging voor de roze (uiteraard) variant met Keratine olie om het breken van je haar tegen te gaan. Wat zegt OGX zelf over deze shampoo?

Vermindert het afbreken van je haar door borstelen en stylen. Verwen je haar met de rijke en versterkende keratineproteïnen in deze beschermende shampoo, die de veerkracht weer herstelt. De luxe arganolie verzorgt en verzacht het haar, en geeft het een schitterende glans. Elke haar wordt gevoed en verstevigd van binnenuit. Gebruik voor sexy, gezonder en steviger haar ook de conditioner uit deze serie. Je kunt je haar dan bovendien veel makkelijker doorkammen, wat ook weer het afbreken van je haar voorkomt. In royale flacon van 385 ml.

Voor mij is deze set too much gebleken. Mijn haar wilde niet zitten werd veel te glad en daardoor redelijk onhandelbaar. Ik heb zelf heel fijn haar en kleur het regelmatig. Isabelle is gezegend met een enorme dikke haardos en zij vind het dan ook heerlijk. Ik ben dan ook na een week of 2 met deze producten gestopt en gebruik nu weer de Nivea (link).

OGX is wel ‘groen’ en duurzaam bezig trouwens ik vond deze informatie over hun verpakking. De stijlvolle verpakkingen worden vervaardigd van gerecyclede materialen. De teksten worden gedrukt met milieuvriendelijke inkt op composteerbare etiketten. Niet voor niets verdienen deze verpakkingen van ook het Earth Friendly Environmental Packaging logo.

OGX Keratin Oil

Ik vind het een mooi merk en ga denk ik bij mijn volgende bezoek aan de DM een andere variant proberen.

Heb jij al eens een shampoo van OGX gebruikt?

Annette

17 thoughts on “OGX

 1. Wat een prijsverschil! Ik heb ze nooit ‘bewust’ bij de drogisterij hier gezien. Die fles komt mij wel enigszins bekend voor, maar eigenlijk nooit verder op gelet. En ik kijk toch altijd graag naar wat er allemaal te koop is… bizar.
  Ik zou ook voor een keratine versie gaan, maar mijn haar is ook fijn van structuur. Dus voor mij zal deze ook niet werken, denk ik…

  Like

 2. Ik heb ze al wel eens eerder gezien maar vind ze dan toch te duur om te proberen! 🙂
  Echt zonde dat ze voor jou niet werken! Goed dat je dan toch wat geld hebt bespaard bij de aankoop… 🙂

  Like

 3. Nee, nooit wat ban gebruikt. Ik zie dit merk altijd bij de DA in de Leidsestraat in Amsterdam staan (ook in de aanbieding) en ik wil het altijd meenemen, maar bedenk me dan. Misschien toch maar eens een keer proberen.

  Like

 4. Over het algemeen experimenteer ik heel weinig met verzorgingsproducten. Shampoo koop ik meestal in grotere hoeveelheden wanneer er een aanbieding zich voordoet. Dan heb ik weer een voorraadje waar ik meestal mee rondkom tot de volgende aanbieding zich voordoet. Zo doe ik dat ook met afwasmiddel, wasmiddel, badschuim, etc.

  Like

 5. Leuke review. Ik zag vanavond een uithangbord mij de DA met de biotin variant. Die kan ik wel gebruiken. Overigens vind ik die hele trend van shampoos met arganolie, keratine of shaebutter bijzonder. Dat soort producten gebruik ik al eeuwig voor mijn kroeshaar. Ik benijdde altijd mensen met stijl haar die gewone producten konden kopen. En zie hier… Jaren later 🙂

  Like

 6. Pingback: Opgemaakt #18 | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Moroccanoil | Ann Ages Gracefully

 8. Pingback: Missers 2016 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s