Nacomi

Natural Cosmetics van Nacomi

Het is een feestje als een bedrijf je benaderd en je gewoon binnen 2 dagen een heerlijk pakketje met verwenproducten mag ontvangen. Wat heb ik toch een heerlijke hobby. Toen ik de mail van Nacomi ontving dacht ik nog hmm klinkt ergens bekend maar er ging niet direct een belletje rinkelen.

Nacomi

Tot ik even op hun site ging kijken en erachter kwam dat ik net kennis had gemaakt met een product middels de Styletonebox (klik hier). Want daarin zat de laatste keer de heerlijke zak met koffiescrub. Ook in het pakketje dat ik kreeg zat nog een zak en ik kan je zeggen hij is fijn. Hij ruikt echt naar koffie (mokka geur). Als echte theeleut zou je wellicht denken dat ik dat niet fijn zou vinden maar ik vind koffie heerlijk ruiken.

De zak bevat genoeg scrub om zeker wel een keer of 5 je lijf een flinke scrub beurt te geven. Zacht velletje is het resultaat. De scrub zit vol met essentiële vitamines en voedingsstoffen door de circulatie help je de doorstroming van je lichaam goed op gang. Er zit ook rietsuiker in de scrub en cocoa boter, dode zeezout en zoete amandel olie. Prima scrubje. De prijs is EUR 5,50.

Voordat ik trouwens aan de scrub ging heb ik mijn lichaam eerst gereinigd met de Black Soap. In de catalogus las ik over het Hamam ritueel waarbij je eerst je lichaam met de Black Soap reinigt zodat de scrub nog beter zijn werk kan doen. Hij ziet er niet appetijtelijk uit maar ruikt lekker (vleugje eucalyptus – niet te sterk hoor). Deze Black soap bestaat met name uit olijven en olijf olie (vandaar die kleur). Deze Black Soap kost EUR 4,69. Hij lijkt een beetje op de ‘ouderwetse’ groene zee ook qua consistentie, je haalt er een flinke klodder uit en omdat het soort ‘massief’ is kun je er gewoon lekker mee over je lijf heen. Mijn huid voelt wel wat stug aan (echt een zeep-gevoel) maar omdat ik opvolg met de scrub geen probleem.

Als toetje dan de heerlijke body mousse met Mango. Jullie weten het Mango is toch wel mijn favoriete citrus geur en deze mousse oh-boy lekkerrrrrrrr. De substantie is wat dikkig waardoor hij bijna aan een body butter doet denken maar zodra je begint te wrijven wordt het een olieachtige substantie. Goddelijk kan niet anders zeggen. Na de douche beurt zit ik dus gewoon lekker mango geurend op de bank. Voor EUR 6,99 is deze pot van jou.

Nacomi Sweet Almond Oil

Voor de droge plekjes en met name wat liefde voor mijn benen trof ik nog een flesje huidolie aan in de zoete amandel  geur. Deze ruik je maar heel subtiel het ruikt bijna naar niets. Heerlijk om je huid mee te verwennen en hij trekt razendsnel in en plakt niet (hoera). Slechts EUR 3,99.

Nacomi shampoo

De shampoo maakte me nieuwsgierig en iets huiverig. Jullie kennen mijn ervaringen met de arganolie shampoos, geen fan. Deze is echter met amandel olie en hyaluronic acid en rijst proteïne. Na het wassen voelt mijn haar best stug aan en ai kokos-geur hahaha maar heel subtiel dus ik kan het hebben.  Mijn haar heeft wel echt behoefte aan een flinke klodder conditioner maar vervolgens vliegt mijn borstel door het haar en ik shine bright like a diamond. De shampoo kost EUR 4,59

Als jij op zoek bent naar natuurlijke cosmetica check dan zeker even de site van Nacomi (klik hier). Mooie producten met dito ingrediënten. Geen giftige chemicaliën, allergie-vrij voor iedereen die hier last van heeft en hoge kwaliteit ruwe materialen en ingrediënten. De prijzen zijn uitermate vriendelijk en de levering zoals ik zei supersnel.

Ik heb genoten van de kennismaking met dit mooie merk.

Annette

*Ik ontving deze producten ter review*

20 thoughts on “Nacomi

 1. Dat was dus de kokos geur! Zo zie je maar weer, het hangt ervan af hoe sterk het geurt. Vaak vervliegen die geuren ook heel snel.
  Wat een fijne producten! De zwarte zeep, de geur van Mango… maak mij gek, heerlijk!

  Geliked door 1 persoon

 2. Zalig zeg om zo’n pakketje te mogen ontvangen… en dan nog zo’n leuke producten… helemaal top:-) Weet je waar het te koop is toevallig? Enkel online of hebben ze ook verkooppunten? Want die prijzen zijn echt wel goed. Groetjes, Kathleen

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: EPIC | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Opgemaakt #31 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s