Kadootjes

Kadootjes

Vandaag laat ik je zien wat voor moois ik kreeg met kerst. Kan nog net toch? Ik begin met de kadootjes van het werk. Wij deden dit jaar voor het eerst een Secret Santa. We trokken lootjes en er was een budgetje van EUR 7,50 vastgesteld. Wel zo leuk want zo blijft het voor iedereen betaalbaar. Ik kreeg deze lekkere producten van de Hema. Een kleine douchefoam (inmiddels op :)) in een heerlijke frisse geur. Ook een tube bodylotion in dezelfde geurlijn. En mijn secret santa wist vast van mijn liefde voor geurkaarsen want er zat ook een kaars in het pakket in de geur linnen. Ik was superblij met mijn pakket dat snap je.

hema doucheproducten

Van onze manager kregen we allemaal een gepersonaliseerde toilettas. Ze had ons eerder al naar onze initialen gevraagd (we begrepen al niet waarvoor dat nodig was) en onze favoriete kleur. Ik kreeg een toilettasje in de stijl van longchamp mooi donkerblauw met mijn intialen in paars geborduurd. Heel leuk en heel persoonlijk ook hadden we zo allemaal een ander soort toilettasje en andere kleuren etc.

ann ages gracefully

Thuis hebben we ook kadootjes gedaan. Ik kreeg een heerlijke Rituals geurkaars in de geur Indian Rose van mijn dochter en van mijn zoon een heerlijk parfum van Liu-Jo.

Liu-Jo parfum           rituals geurkaars

Aangezien mijn beiden kids inmiddels bij de Albert Heijn werken kregen ze daar een kadokaart van Bol.com. Mijn zoon was zo lief om mij zijn kaart te geven. Ik ging voor deze prachtige subtiele zilveren armbandjes met hun initialen erin. Ik ben dol op armbandjes en na maanden gedragen te hebben was mijn armbandje dat ik in Kos had gekocht helemaal ‘lelijk’ geworden. Dat was dan ook geen zilver.

armband met initialen

Ik ben superblij met al mijn presentjes en voel me heerlijk verwend. Hebben jullie kadootjes gekregen met de feestdagen?

Annette

dit artikel bevat een affiliate link

12 thoughts on “Kadootjes

 1. Wat ontzettend lief van je zoon om zijn cadeaukaart aan jou te geven!
  Die armbandjes zijn heel mooi en subtiel. Zijn dat de voorletters van de namen van je kinderen?
  Gelukkig Nieuwjaar Annette!

  Like

 2. Wat is dit een leuk en gezellig Secret Santa. Rituals geurkaars Indian Rose en een heerlijk parfum van Liu-Jo. Wat een mooi cadeau zeg. Ik heb helemaal niks van mijn zonen gekregen. 😉 Geniet maar van je cadeautjes.

  Like

 3. Wat leuk. Ik heb helemaal niets gekregen. Wel wat leuke dingen gekocht en ingepakt. Nieuwe mokken (in zo een stapel rekje) een wensballon, Rituals handzeep en een nagelschaar…daar liep ie laatst naar te zoeken. hahaha

  Like

 4. Pingback: Opgemaakt #15 | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Opgemaakt #21 | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: New in: Oorbellen | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s