Primark oogschaduw palette

Via de blog van Iris (the beautymagazine) won ik een tijdje terug een pakket met producten van de Primark. Zelf heb ik nog nooit make up meegenomen bij de primark dus ik was wel benieuwd. Ik kreeg een leuk setje nagellak toegestuurd een bronzer en dus het oogschaduwpalette.

IMG_2564      IMG_2570

De bronzer bevat behoorlijk veel glitter zelf vind ik dat op mijn leeftijd (haha) dat niet echt meer kan. Wellicht op vakantie gaat het nog wel maar nee, too much glitter.

IMG_2568     IMG_2569

Het oogschaduwpalette ziet er best mooi uit. De pans zijn redelijk groot en ook de swatches zijn best oke. Ik maakte een lichte look voor het voorjaar. Helaas blijft de oogschaduw niet echt goed zitten en is zelfs met gebruik van een primer na een paar uurtjes verdwenen. Dat is op zich wel jammer en voor mij echt wel een minpuntje. Ik wil toch minstens dat mijn make-up een werkdag mee gaat.

IMG_2566      IMG_2567

Ook het aanbrengen vergt best veel ‘laagjes’ voordat je wat kleur hebt. Maar dan ziet het er echt wel leuk uit. Heel jammer dus dat het niet al te lang blijft zitten. Ik denk prima palette voor iemand die net met make-up begint of voor ‘jonge meiden’ maar helaas stel ik iets meer eisen aan mijn make-up.

IMG_2632      IMG_2642

Wel heel leuk om uit te proberen en ik kan me voorstellen dat voor mensen met weinig geld tot hun beschikking de producten van de Primark een uitkomst kunnen zijn. Ik houd het toch maar bij de aanschaf van kleding (al vind ik hun tassen vaak ook leuk) :).

Hebben jullie weleens make up van de Primark geprobeerd en wat is jullie mening daarover?

Annette

 

10 thoughts on “Primark oogschaduw palette

 1. Ik heb de andere variant en moet zeggen dat deze bij mij goed blijft zitten. Ik gebruik primer van Essence er onder. Mijn gemis was een lichte tint.
  Mascara en eyeliner zijn ook fijn.

  Like

 2. Ik begrijp precies wat je bedoelt. Het is leuk voor meisjes die net met make-up aan de gang gaan. Ik ben nog nooit bij een Primark geweest. Make-up zal ik er niet snel kopen,denk ik. Wordt wel steeds nieuwsgieriger naar de kleding daar.Ik zoek nog een simpele witte rok voor de zomer 🙂

  Like

  • Ik ga af en toe met mijn dochter, basis stukken kan ik daar wel goed vinden (t-shirts, hempjes) en fijne vesten. Vorig jaar wat leuke jurkjes. Maar ik kom er ook wel eens en dan is er niets bij (wordt wellicht toch een beetje te oud, hahahaha)

   Like

 3. Ik ben laatst bij de Primark geweest en werd bijna onder de voet gelopen door gillende veertienjarigen. Dat moesten we maar niet meer doen. De make-up is ook niks voor mij als ik dit zo lees. Inderdaad, ik stel ook hoge eisen aan mijn makeup en een basiseis is toch wel dat het zeker een werkdag erop moet blijven zitten.

  Ik vind trouwens wel dat de makeup er leuk uitziet! Ziet er helemaal niet cheap-ass uit ofzo.

  Like

 4. Ik zou er ook geen make-up kopen. Ik vind de kwaliteit van de kleding al dramatisch. Heb er laatst sokken gekocht en na twee keer dragen, zaten er al gaten en slijtageplekken in. Dan besteed ik liever iets meer waar ik langer mee doe.

  Like

 5. Ik vind Primark echt een opgave.. Je moet tussen de rommel en de mensen heen kunnen zien en dan vind je er pareltjes! 🙂 Ik heb er sokken van en die gaan al meer dan een jaar mee en ook bepaalde kledingstukken van daar zijn favoriet! 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s