Spotlight

In de spotlight #9

De voorlaatste blog die ik in het zonnetje zet is de blog van Shirley. Shirley heeft een mode- beauty en lifestyle blog met een persoonlijk tintje zoals mooi bovenaan haar blog te lezen is. De blog heet Styleguide. Ook deze blog volg ik al meerdere jaren en toen Shirley twee jaar geleden aankondigde een tweede blog te starten omdat ze zwanger was ben ik ook die blog gaan volgen. Deze volg ik overigens wel een stuk minder omdat ik natuurlijk zelf geen kleine kinderen meer heb maar ik vind het leuk om haar en haar peuter Skyler daar ook te volgen. Deze blog heet Mommyhood (voorheen Mommy To Be).

styleguide 1

Haar blog Styleguide geeft regelmatig zicht op nieuwe mode collecties en vooral haar blogpost over haat comments heeft haar een tijdje terug in het nieuws gebracht. Ongelofelijk wat mensen denken allemaal maar te kunnen roepen vanachter de (schijn)veiligheid van hun beeldscherm of telefoon. Idioot gewoon. Je leest het artikel hier.

styleguide 2

Ik vind Shirley oprecht, eerlijk en open over het moederschap, haar struggles met haar gewicht, haar liefde voor Anouk en haar leuke gevoel voor fashion. Ik vind het een fijne blog om te volgen. Neem eens een kijkje op haar site als je haar nog niet kent.

Fijn weekend!

Annette

4 thoughts on “Spotlight

  1. Ik ken haar niet maar even gekeken… wat een schattig kindje heeft ze! Ik denk dat als ik nu zwanger was of Tom zou nog klein zijn dat ik mijn hele blog ermee vol zou gooien.
    Ook handig om tips uit te wisselen, dat soort dingen had je toen niet.
    Maar ach, aan de andere kant…hij is ook groot geworden 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s