Sample Saturday

Fuze tea

De sample Saturday van deze week is voor een nieuw drankje dat ik heb geprobeerd de afgelopen week. Wellicht heb je de reclame al gezien op de televisie? Maar de Coca-Cola company heeft in Nederland een nieuwe Icetea op de markt gezet, Fuze Tea.

Fuzetea

Ik probeerde 3 smaken voor je uit. Op de foto’s zie je maar twee varianten maar afgelopen week was dit drankje in de bonus en besloot ik nog een derde smaak te kopen (en ja die was al op voordat ik er erg in had om hem even op de foto te zetten).

Wat voor product is het?

Het is dus een verfrissend drankje (icetea), ideaal voor als het straks weer mooi weer wordt.

Fuze Tea is verkrijgbaar in 6 heerlijke smaken: Lemon, Peach, Green, Sparkling, Peach Hibiscus en Mango Chamomile. Fuze Tea zit in 100% recyclebare verpakkingen.

Ik probeerde de Mango Chamomile, Green en Peach Hibiscus voor je uit.

Welk merk betreft het?

Fuze Tea is onderdeel van de Coca-Cola company

Wat is de eerste indruk:

Lekker, ik houd van dit soort drankjes en vooral het feit dat er geen koolzuur in zit vind ik fijn. Ik ben niet zo van de koolzuurhoudende drankjes (alleen een ECHTE Coca Cola op zijn tijd vind ik wel lekker)

De groene-thee en kamille vind ik denk ik het lekkerst van de 3 die ik heb uitgeprobeerd. Lekker voor de dorst je proeft de mango (maar hij is zeker niet te zoet) en heeft een apart nasmaakje waarvan ik dus maar denk dat dit de kamille is. Lekker.

Op de twede plaats de ‘normale’ groene thee met citroen vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Lipton IceTea Green

Tot slot dan de zwarte thee-extracten met perziksap en een verfijnde smaak van hibiscus, deze vind ik zelf net iets te zoet, komt echt door de perzik toevoeging want dat proef je er duidelijk in. Lekker ook wel maar voor mij de minste van de 3.

Fuzetea     Fuzetea

Kopen of niet kopen?

Ja hoor, ik denk dat als het weer mooi weer word ik deze regelmatig zal kopen. Fuze Tea is laag in calorieën (al is het wel voornamelijk water en suiker) ongeveer 76 cal voor een fles met 400ml en bevat duurzaam ingekocht thee-extract. De pet flessen kosten normaal ongeveer een EUR 1,-  en zijn te koop bij de supermarkt maar neem ik aan straks ook wel op andere verkooppunten.

Een leuke toevoeging op de markt. Drink jij graag IceTea?

Annette

13 thoughts on “Sample Saturday

  1. Hmmmm lekker voor de kids misschien.
    Ik ben een echte koffie drinker, echt bakken gaan er door heen , en dan is dit wel even wat anders.
    Ik heb beide varianten wel gedronken toen er blikjes werden uitgedeeld bij de supermarkt , meer uit nieuwsgierigheid.
    Maar ik vind limonade zonder koolzuur echt niks, net limonade siroop.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s