Styletone box September

Styletone box September 2015

Wat? Is er alweer een maand voorbij? Blijkbaar want afgelopen vrijdag viel de nieuwe Styletone box op de mat. Elke maand weer een feestje om uit te pakken en te kijken wat er deze maand in de box zit. Ik neem je weer even mee langs alle artikelen.

Styletone box September 2015

Als eerste deze kwast van BeeBee. Hij kost een lieve duit EUR 19,95. Dat zou ik er zelf niet voor uitgeven. Hij is zeker heel praktisch en sluit heel mooi zodat je hem heel netjes kunt houden maar voor dat geld ging ik toch voor een meer kwaliteitskwast. Maar goed hij zit in mijn box dus superblij mee. Een kwast komt altijd wel van pas. BeeBee is een Nederlands merk dus leuk dat we deze nu tegenkomen in de box. Het is een syntetische kwast dus zoals alle producten cruelty-free. Dat vind ik wel heel fijn aan deze box dat alle producten diervriendelijk zijn. Top!

Styletone box September 2015       Styletone box September 2015

Dan een mascara van So Susan. Ook een behoorlijk prijskaartje met EUR 24,95. Ik probeer altijd graag nieuwe mascara’s uit dus ik ga deze lekker proberen. Het is de Featherlook die geeft dus een beetje spinnenpootjes effect. Mhew, dat is dan weer minder maar ik ga eens kijken wat ik ervan kan maken. Ook zou hij volume geven en dat is helemaal mijn ding. Long-lasting en waterproof. Ik gebruik nooit waterproof mascara’s dus ik ben benieuwd. Verder is hij vrij van minerale olien, sulfaten en parfum. Hij is ook geschikt voor contactlens dragers. Ik laat het weten hoe hij werkt.

Styletone box september 2015        Styletone box september 2015

Dan is het tinnetje aan de beurt. Ziet er schattig uit nietwaar? Ik schrok een beetje toen ik hem opendeed maar volgens de beschrijving moet ik dat dus niet doen want het is een subtiele tinted lipbalm. De prijs is EUR 10,-. De all-natural dewy look (oftwel de (voor dag en) dauw look) is helemaal in en daar past deze lipbalm dus perfect bij. Vol met zonnebloemolie, olijfolie, sheabutter, cocoa boter en een paar druppels essentiele olie is dit een feestje voor je lippen. Het merk Mullein & Sparrow ken ik niet en is nog heel jong (2012), opgericht door een kruidenspecialist uit Brooklyn. Het bedrijf gelooft in 100% natuurlijke en op plantenbasis gemaakte producten. Ik ga het uitproberen want ik ben dol op lipbalm zoals jullie weten. Een blikje ben ik nooit zo’n voorstander van want ik heb lange nagels en vind het gewoon niet zo hygienisch. Probeer het vaak met een wattenstaafje aan te brengen want ik ga liever niet met mijn vinger in het blikje :).

styletone box september 2015          styletone box september 2015

Lekker een sheetmasker! Die vind ik altijd heel leuk. Dit masker van Timeless Truth is er een met houtskool en was wat lastig te fotograveren (te veel glim en glans). Het masker wordt in veel vooraanstaande hotels gebruikt in hun spa’s. Blijkbaar zit er een patent op de gezichtsmaskers dus ik ben nieuwsgierig dat belooft veel goeds. Ik heb dus die met houtskool maar er zaten verschillende maskers in de boxen dus het kan zijn dat andere leden een ander masker hebben ontvangen. De maskers kosten tussen de EUR 7,- en EUR 9,-. Ik ga deze proberen en zal (als ik het niet vergeet) even een fotootje delen op Instagram.

styletone box september 2015           styletone box september 2015

Dan het laatste product en deze is wederom van So Susan. Het is een highlighter en ziet er echt prachtig uit. Ook weer behoorlijk geprijsd met EUR 20,95. Denk niet dat ik dat er zelf voor zou willen betalen. De highlighter is lekker handzaam en brengt denk ik daardoor ook makkelijk aan. Prachtige glans die je zowel subtiel als even lekker kunt aanzetten. Beetje inkloppen met je vingertoppen en je glow is compleet. Heel leuk, ga deze zeker gebruiken. Was nooit zo van de highlighter maar heb het de laatste tijd helemaal ontdekt.

styletone box september 2015   styletone box september 2015   styletone box september 2015

Dit was hem voor deze maand. Behoorlijk dure producten allemaal en allemaal wederom goed bruikbaar. Ik heb dit abonnement nu een aantal maanden en het valt me op dat ze goed op de trends inspelen en dat alle producten voor mij tot nu toe goed bruikbaar zijn. Natuurlijk kan het je kleur niet zijn of bijvoorbeeld lipgloss is niet mijn ding maar de variatie is heel goed en alles wordt gebruikt door mij (of anders wel ingepikt door mijn dochter). Heerlijk box weer.

Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Annette

 

5 thoughts on “Styletone box September

  1. Er zitten leuke spullen in, inderdaad wel dure producten. Een waterproof mascara koop ik nooit bewust, maar toen ik laatst die regenbui over mij kreeg, begon mijn oog helemaal te prikken. Ik zag nauwelijks meer iets. En dan op de fiets naar huis, met 1 oog dicht…Misschien een idee om met dit Hollandse weer toch weer eens aan waterproof te gaan denken.

    Like

  2. Pingback: Opgemaakt #14 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s