Neoderma – Blue Blood Gel

Voordat ik met mijn blog begon had ik deze Gel al regelmatig in gebruik.  Ik denk dat dit mijn 3e of 4e tube is. Ook mijn dochter is fan van deze Gel en we gebruiken deze dan ook allebei erg graag. Met deze gel kan dat prima want hij is geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypen.

IMG_1848      IMG_1853

Wat zegt Neoderma zelf over deze gel:

Deze unieke cellulaire behandeling bestaat uit Perfluorcarbon, Vitamine E, Perzikpitolie, Pantanol en Allantoïne. Het verbetert het metabolisme van de huidcellen, activeert immuniteit van de huid en de productie van collageen en elastine. Breng deze gel aan voordat u andere huidverzorgingsproducten gebruikt, om het doordringen van andere actieve ingrediënten in de huid te stimuleren. Ideaal voor het gezicht, ogen, hals en lichaam. Geschikt voor alle huidtypen, zowel overdag als ’s avonds. Biedt tevens een effectieve behandeling tegen zonnebrand, gevoelige huid na ontharing en als aftershave balsem.

IMG_1855      IMG_1856

De gel ruikt heerlijk fris en is heel zuinig in gebruik. Omdat het echt gel is smeert het supermakkelijk en verdeelt het snel over je huid. Op de verpakking staat ook nog dat het helpt om:

  • Schoonheid te herstellen
  • De tekenen van veroudering tegen te gaan
  • De huid te hydrateren voor een stralend uitziende huidskleur
  • De huid er jonger uit te laten zien met een gezond, stralend aanzicht

Je kunt deze gel ook onder je ogen gebruiken en hij is ideaal om mee te nemen met vakantie (als je naar de zon gaat) want zonnenbrand verlicht hij ook heel erg goed.

Ik vind deze gel echt superfijn. Ik gebruik hem voor overdag maar hij kan dus ook prima als nachtverzorging dienen. Heel veelzijdig. Een tube met 50ml kost EUR 37,50. Ik vind dat een prima prijs voor een heel fijn product. Als je nog niet bekend bent met de producten van Neoderma zou ik deze echt eens proberen.

IMG_1851

Samples die ik kreeg bij de bestelling, heel fijn.

 

Er schijnt ook een hele fijne oog/lip crème te zijn van Neoderma dus wellicht dat ik die ook eens moet bestellen om te proberen. Ik heb deze nu bij de samples gekregen dus ga deze even testen. Fijn dat je altijd wat samples erbij krijgt als je een tube besteld.

Ben jij bekend met de Blue Blood Gel of andere Neoderma producten?

Annette

 

7 thoughts on “Neoderma – Blue Blood Gel

  1. Pingback: Opgemaakt #14 | Ann Ages Gracefully

  2. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s