Diadermine Micellair Water

Jullie vragen je vast af of ik van mijn geloof ben gevallen 🙂 ? Nee, dat niet ik probeer gewoon graag nieuwe producten uit. Nu is dit Micellair water van Diadermine natuurlijk niet nieuw maar ik heb het nog niet eerder geprobeerd dus wel ‘nieuw’ voor mij.

diadermine miscellair water      diadermine miscellair water

Ik kreeg dit product toegestuurd van Drogistplein waar je online al je drogisterij artikelen kunt bestellen. Super handig natuurlijk en wat een enorme keuze aan producten hebben ze. Zeker het nemen van een kijkje waard.

Maar het gaat natuurlijk om het product. Zoals jullie weten gebruik ik altijd de Garnier variant en ben daar nog steeds uitermate tevreden over. Tijd voor een ander merk en kijken of deze net zo fijn of misschien wel fijner is.

diadermine micellair water      diadermine micellair water

Eerst iets over het merk Diadermine.

Diadermine High Tolerance is ontwikkeld om de meest gevoelige en reactieve huid te verzorgen. Het kalmeert en verlicht de geirriteerde huid en ongemakkelijkheden zoals een trekkende- en rode huid. High Tolerance bevat geen siliconen en werkt met unieke ingrediënten, zoals bloesemwater, speciaal geselecteerd voor huidtolerantie en hydratatie. Het bevat eveneens geen parabeen en parfum. Ook zeer geschikt voor de gevoelige huidjes dus. Zelf heb ik een makkelijke huid zonder onzuiverheden.

Meer informatie over Diadermine High Tolerance Micellaire Tonic

Met bloesemwater

Reinigt het gezicht

Verwijdert make-up gemakkelijk

Kalmeert de huid

Voor de gevoelige en reactieve huid

Vrij van siliconen, parabenen en parfum

De micellaire tonic reinigt de huid in alle zachtheid en verwijdert sporen van make-up en onzuiverheden, zonder de huid uit te drogen. Je kunt het met een watje aanbrengen en hoeft het vervolgens niet af te spoelen.

De formule is dermatologisch getest om de gevoelige en reactieve huid te verlichten, te beschermen en te voeden.

Ik heb het product nu een week of 2 in huis en gebruik het op het moment dagelijks om mijn make up te verwijderen. Wel wil ik even aantekenen dat alleen reinigen met dit soort producten wat mij betreft niet voldoende is. Ik gebruik dus altijd nog een cleanser/reiniger na dit product om echt alle make-up van mijn gezicht te krijgen.

micellair water diadermine

Het verwijderd mijn oogmake-up met gemak en ook mijn mascara verdwijnt zo goed als helemaal na gebruik van dit watertje. Prima spul dus. Het geeft geen irritatie (had ik ook niet verwacht) en ook geen droog gevoel, al is mijn huid na het reinigen echt wel gebaad bij een lekkere crème maar dat zal ook de leeftijd wel zijn hahaha. Prima spul dus. Je betaald EUR 5,49 voor een fles met een inhoud van 200 ml. In verhouding is de Garnier dus wel iets voordeliger maar als je een gevoelige huid hebt en je wilt zeker vrij blijven van reakties op je huid is dit een prima product om te gebruiken als eerste stap in het reinigen van je gezicht.

Welke product(en) gebruik jij om je gezicht te reinigen?

Annette

Ik heb dit artikel ter review ontvangen (disclaimer).

12 thoughts on “Diadermine Micellair Water

 1. Momenteel gebruik ik de miceillare lotion/water van Nivea. Ik reinig mijn huid daarna ook nog met water en een reinigingsgel. Het geeft mij dan een extra fris gevoel en ik blijf anders watje na watje gebruiken.

  Like

 2. Ik gebruik die van Garnier. Daarvoor gebruikte ik het watertje van L’Oréal, maar daar moest ik wel erg hard mee boenen. Ik maak er nu mijn kaptafel mee schoon. Haha! Deze van Diadermine klinkt ook erg goed. En naar die van Nivea ben ik ook erg benieuwd!

  Like

  • Je kaptafel schoonmaken? hahaha te grappig. Ik heb die van L’oreal ook wel gebruikt maar vond de verpakking waardeloos, lekte aan alle kanten. Kwam denk ik door de rechthoekige verpakking als je er een beetje in kneep zat alles onder 😦

   Like

 3. Ik gebruik meestal een face wash omdat ik dat schuim zo prettig vind. Doordat ik niet zo veel make-up draag, is dat voor mij voldoende. Micellair water vind ik wel heel aangenaam en fris in gebruik.

  Like

 4. Pingback: Opgemaakt #14 | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Micellair water | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s